Hogyan változtassak magamon, hogyan tehetném jóvá?
Iszonyatos dolgot tettem. Egyetemista vagyok, és hazudtam a jegyeimről a szüleimnek, csak egyről, mert mindig egyes lett és szégyelltem, és ezért hazudtam.
A szüleim teljesen ki van bukva rám, meg is értem, szörnyű amit tettem, de nem tudom, hogy mit tegyek, hogy jobb legyen, vagy, hogy hogyan tegyem jóvá.
21/L
Kérj elnézést. Mondd, hogy butaság volt részedről, de nem akartál nekik csalódást okozni. Mondd, hogy többet nem fog előfordulni, és a jövőben figyelsz, hogy ne legyen 1es semmid.
Esetleg egy békülős vacsi sem árt. Főzöl nekik vmit, vagy veszel nekik sütit és minden rendben lesz.
azért írtam így, mert ők így érzik...
elvileg én vagyok az éltanuló... ehhez képest...
és nagyon nagyon utálnak
Dehogy utálnak. Mérgesek, csalódtak benned. Minden csoda 3 napig tart. :)
No para!
nem egészen értem. 21 éves vagy egyetemista. felnőtt ember. Megbuktál, van ilyen elmész uv-re
(nem is értem, hogy a szüleidnek mi köze a jegyeidhez, az enyémek meg nem kérdezték volna és én se kérdezem a gyerekeimtől. Nagyon rossz lehet a viszony köztetek, félhetsz tőlük,ha képes voltál hazudni ezért)
a baj, hogy egymás után 3x buktam meg a tárgyból féléven belül... és mindez azért mert nem tudtam bejárni...
rossz viszony nincs, csak nagyon, talán túlságosan szoros, de nem rossz, nagyon sokat adok a véleményükre, és nem akartam rossz színben feltűnni előttük...
de nem tudom, hogy változtathatnék ezen, és hogy lehetnék mindig őszinte, hogy ilyen többet ne forduljon elő
ne nekik akarj megfelelni, hanem magadnak.
Az a szomorú, hogy nem magadra vagy mérges, nem azt mondod, hogy barom voltam mert meghúztak, hanem a szüleidtől félsz. Egy kicsit már le kéne válnod róluk és a saját életedet élni, megpróbálni saját magadnak megfelelni.
18:36 Laza vagy, mint a nyári gatyagumi. Azért valami közük lehet a szülőknek a lányuk eredményéhez. Ha te nem törődsz a gyerekeid jegyeivel, az a te bajod. Mint az is, hogy a te szüleid sem törődtek a tieddel.
A kérdezőnek: a legjobban az fájhat a szüleidnek, hogy nem voltál őszinte velük. Gondolom, hogy jó a kapcsolat köztetek, ők megbíztak benned, te meg becsaptad őket. Ez fáj, és most már neked is. Nem kifizetődő visszaélni a bizalommal. Meg fognak bocsájtani, monj el mindent őszintén, és akkor a segítségükre is számíthatsz. Fel a fejjel!
csak én diplomáztam ugy le,hogy anyámék sose kérdezték,hogy mim hanyas,megelégedtek annyival,hogy haladok?
nincs meg a tárgy,és? majd köv félévben felveszed,és megcsinálod...
ez lenne a legnagyobb bajom,én lennék a legboldogabb...
és még vagyunk ezzel igy jópáran...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!