A Faragó az cigány vezetéknév?
Figyelt kérdés
A párom szülei állandóan azt mondják, hogy tuti cigány vagyok mert a Faragó az cigány vezetéknév. De az én családomban nincs cigány2022. jún. 24. 13:30
11/25 anonim válasza:
Nálunk a fogorvos vezetékneve Faragó.
13/25 anonim válasza:
Nekem is vannak Oláh ismerőseim, közük nincs a cigánysághoz. Valamint volt Faragó vezetéknevű osztálytársam, sötétebb volt a bőre színe, de ő azt mondta, hogy nem cigány. Mivel normális volt, nem kérdőjeleztem meg.
15/25 anonim válasza:
Nem cigánynév. Viszont ha az anya cigány az apa pedig magyar, akkor a Kovácstól a Szabón át a Neidermeierig bármi lehet cigány név.
16/25 anonim válasza:
Szerintem az.vagyis saját tapasztalatból.Ismerőst is így hívják de ő az is
17/25 anonim válasza:
Nem cigány vezetéknév. De ha az lenne, akkor sem lenne hozzá semmi közük.
18/25 anonim válasza:
Nem lehet tudni. A kovács, kiss, varga, nagy, is rengeteg van sőt sváb vezeték nevek is vannak cigányok között , rengeteg a keveredés , én nem adnék akkora dolgot ennek.. magyarok között pl olá=oláh,balog=balogh magyarosítva..
19/25 anonim válasza:
Ismerek Faragó vezetéknevű cigányt és nem cigányt is.
20/25 anonim válasza:
#1 nem ugyanarról az osztálytársról beszélünk véletlenül...? :) (ha lány volt, akkor lehet)
Amúgy igen, de nem mindegyikükön látni, illetve - akivel eddig találkoztam - normálisak, nem a rossz fajta, és nem is feltétlen barna bőrűek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!