Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egy anya még 30 éves korában is eltartja a lányát?

Figyelt kérdés

A lány 28 évesen találta ki hogy egyetemre akar járni,(nappalin)előtte is tanult,csak mást. Meg néha dolgozott,de ez összesítve 2 évnél nem volt több 18 éves kora óta. Szóval érettségi óta keresi magát,hol munkanélküli,hol tanul.Most egyetemre jár éppen,de igéri,hogy amikor végez,33 évesen,akkor már tényleg lesz egy állandó munkahelye. Van egy testvére is,ő is huszonéves,és szintén eltartják,ő most végez az egyetemen.

Az anya nyugdíjas,apa nincs. Hitelekbe veri magát hogy a gyerekei tanulhassanak. Jól teszi vagy rosszul?

2010. aug. 25. 16:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
gáz..
2010. aug. 31. 02:28
 22/28 balazs00xx válasza:
100%
Nem helyes, picit sem gyerek már.. el kéne látnia magát! minden téren.
2011. okt. 31. 22:21
 23/28 anonim ***** válasza:
82%
En egyetem mellett dolgoztam, hogy el tudjam latni magamat, es meg a tandij is penzbe kerult, nem is kevesbe. Ejszaka melo, nappal suli. Ha valaki komolyan veszi, hogy tanuljon, kepes erte aldozatokat hozni.
2011. dec. 20. 18:22
 24/28 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, h nappalin akar tanulni. Tanuljon, rendben. De akkor ne az anyját kényszerítse bele hitelekbe.

Vegyen fel szépen a saját nevére diákhitelt, ha nem tud (vagy nem akar) suli mellett dolgozni.

Azt hiszem eléggé felnőtt már, vállaljon felelősséget magáért.

2012. jan. 30. 16:03
 25/28 A kérdező kommentje:
diákhitele van neki,de az nem elég a megélhetésre. amúgy már átment levelezőre, és keres állást, mert rájött h ez így nem mehet tovább.
2012. jan. 30. 16:43
 26/28 anonim ***** válasza:
Az semmi, apám is visszaköltözött a nagyanyámhoz, így egy nyugdíjból élnek ketten... Szép, nem?:)
2012. jan. 30. 16:48
 27/28 anonim ***** válasza:
Miért nem adsz neki ultimáltumot?
2012. jan. 30. 18:49
 28/28 A kérdező kommentje:

én a család barája vagyok, minek adjak neki ultimátumot?

az nem az én dolgom.

2012. jan. 30. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!