Mi a véleményetek arról, hogy egy anya még 30 éves korában is eltartja a lányát?
A lány 28 évesen találta ki hogy egyetemre akar járni,(nappalin)előtte is tanult,csak mást. Meg néha dolgozott,de ez összesítve 2 évnél nem volt több 18 éves kora óta. Szóval érettségi óta keresi magát,hol munkanélküli,hol tanul.Most egyetemre jár éppen,de igéri,hogy amikor végez,33 évesen,akkor már tényleg lesz egy állandó munkahelye. Van egy testvére is,ő is huszonéves,és szintén eltartják,ő most végez az egyetemen.
Az anya nyugdíjas,apa nincs. Hitelekbe veri magát hogy a gyerekei tanulhassanak. Jól teszi vagy rosszul?
Az egy dolog, h nappalin akar tanulni. Tanuljon, rendben. De akkor ne az anyját kényszerítse bele hitelekbe.
Vegyen fel szépen a saját nevére diákhitelt, ha nem tud (vagy nem akar) suli mellett dolgozni.
Azt hiszem eléggé felnőtt már, vállaljon felelősséget magáért.
én a család barája vagyok, minek adjak neki ultimátumot?
az nem az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!