Anya rasszista? Mit tegyek?
Nem rasszista csak okos.
Halgass rá.Különben ugyis tanulnál a hibádból..csak talán már késő lenne.
kissé cigány srác= vérbeli cigányXD
2.válaszolónak igaza van. És anyukáddal értek egyet! Bocsi!
Én sem örülnék, ha a gyerekem cigánnyal jönne össze. Viszont egyik közeli ismerősöm cigny srához ment férjül. Tegnap találkoztunk velük, a fiú rendes, imádja a csajszit, és a közös kissrácot. Abszolút nem éreztem egy csepp ellenszenvet sem vele kapcsolatban.
Elfogadás.
Meg volt cigány származású bnőm. Elég hajmeresztő dolgokat tett, meg hiába próbálták nevelni a szülei (örökbe fogadták), nem igazán ment, de gyerekként nagyon jóban voltunk. :)
Lepontozást vállalva 13:00val egyet értek.
Figyelj mondok neked valamit. Van egy nő aki tök gazdag van 2 lánya és a kisebbik egy cigány fiúba volt szerelmes és odaköltözött hozzájuk egy putriba. Nem találták a csajt, rendőrökkel is kerestették de semmi. Egy idő után a nagyobbik csaj kibökte az annyának, hogy ő tudja h hol van a csaj. A nő elment megnézni meg ilyenek. Tiszta szakadt, koszos csöves ruhába volt a csaj az anyja azt mondta, hogy legalább egy ruhát vegyen neki. Szépen lassan elkezdte megint felvenni a kapcsolatot a családjával. Úgy volt h a csaj meg a cigány elmennek az anyjáékhoz vacsorázni. Azt mondta a nő a férjének h nehogy szóljon egy rossz szót a vacsora alatt. Oké megvolt minden. Pár nappal később az apa megkérdezte a cigányt h szereted te az én lányomat? a cigány mondta h igen. akkor vedd feleségül. Nincs gyűrűre pénzed? Adok! Nincs ruhára pénzed? Arra is adok! A cigány csávó úgy eltűnt hogy azóta se látták. A csaj hozzáment egy másik pasihoz akinek 2 cipőgyára is van.
Kell ez neked?
Ti meg, kedves előttem lévők oltári bunkón fogalmazzátok meg véleményeteket. Miért nem lehet normálisan???
Kérdező, egyébként mennyi idős vagy?
Normálisan?
Ellenérveim:Büdödek,koszosak,alpáriak,kötekednek,nem dolgoznak,azaz lusták,nagyképűek,buták,de rafináltak,nincs bennük tisztelet senki iránt,nem viselkednek emberhez méltóan,kihasználnak mindenkit,nem erkölcsösek,nem vontatkozik rájuk egy törvény sem,bűntudat nélkül ölnek időseket és erőszakolnak meg fiatal lányokat.Kár hogy ezeknek a bűncselekményeknek a felét sem mutatják a "híradóban"ha mégis leadnak 10%-ot akkor sem szabad hozzátenni,hogy az elkövető roma mert akkor "rásszííístá vágy"
Elég indok?És még igaz is.Oké a 95%-ukra,de mi az esély arra,hogy a kiscsaj a maradék 5-ből választott párt?
Esetleg nem lehetne, hogy valahol egy parkban bemutasd Anyukádnak és Édesanyád elbeszélgetne a fiatalemberrel? És ezt többször megismételni? Esetleg elmenni hozzájuk?
Én sem szeretem a cigányokat, de mindenkinek van 1 esélye! De csak 1!!! Mert azért ritka, de van értelmes roma is.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!