Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Anya rasszista? Mit tegyek?

Kiskecsu kérdése:

Anya rasszista? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
van egy kissé cigány srác aki szeret és én is őt.....anya viszont azt mondta ha összejövök vele kidob.....de én nem akarom 1iket se eldobni.....mit tegyek hogy anya engedjen?????
2011. jún. 18. 12:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
92%

Nem rasszista csak okos.

Halgass rá.Különben ugyis tanulnál a hibádból..csak talán már késő lenne.

2011. jún. 18. 13:00
 2/30 anonim ***** válasza:
96%
Csak jót akar neked! legyn már benned annyi tisztesség, hogyha magyar vagy, nem keveritek tovább a magyar-cigány gyerekeket...
2011. jún. 18. 13:03
 3/30 anonim ***** válasza:
86%

kissé cigány srác= vérbeli cigányXD

2.válaszolónak igaza van. És anyukáddal értek egyet! Bocsi!

2011. jún. 18. 13:03
 4/30 anonim ***** válasza:
94%

Én sem örülnék, ha a gyerekem cigánnyal jönne össze. Viszont egyik közeli ismerősöm cigny srához ment férjül. Tegnap találkoztunk velük, a fiú rendes, imádja a csajszit, és a közös kissrácot. Abszolút nem éreztem egy csepp ellenszenvet sem vele kapcsolatban.

Elfogadás.

Meg volt cigány származású bnőm. Elég hajmeresztő dolgokat tett, meg hiába próbálták nevelni a szülei (örökbe fogadták), nem igazán ment, de gyerekként nagyon jóban voltunk. :)

2011. jún. 18. 13:05
 5/30 anonim ***** válasza:
90%

Lepontozást vállalva 13:00val egyet értek.

Figyelj mondok neked valamit. Van egy nő aki tök gazdag van 2 lánya és a kisebbik egy cigány fiúba volt szerelmes és odaköltözött hozzájuk egy putriba. Nem találták a csajt, rendőrökkel is kerestették de semmi. Egy idő után a nagyobbik csaj kibökte az annyának, hogy ő tudja h hol van a csaj. A nő elment megnézni meg ilyenek. Tiszta szakadt, koszos csöves ruhába volt a csaj az anyja azt mondta, hogy legalább egy ruhát vegyen neki. Szépen lassan elkezdte megint felvenni a kapcsolatot a családjával. Úgy volt h a csaj meg a cigány elmennek az anyjáékhoz vacsorázni. Azt mondta a nő a férjének h nehogy szóljon egy rossz szót a vacsora alatt. Oké megvolt minden. Pár nappal később az apa megkérdezte a cigányt h szereted te az én lányomat? a cigány mondta h igen. akkor vedd feleségül. Nincs gyűrűre pénzed? Adok! Nincs ruhára pénzed? Arra is adok! A cigány csávó úgy eltűnt hogy azóta se látták. A csaj hozzáment egy másik pasihoz akinek 2 cipőgyára is van.

Kell ez neked?

2011. jún. 18. 13:06
 6/30 anonim ***** válasza:
20%

Ti meg, kedves előttem lévők oltári bunkón fogalmazzátok meg véleményeteket. Miért nem lehet normálisan???

Kérdező, egyébként mennyi idős vagy?

2011. jún. 18. 13:07
 7/30 Darcy01 ***** válasza:
97%
Én is azt mondom, hogy hallgass anyukádra! Sokkal több tapasztalata van az életről, mint neked, és biztosan jót akar, ezt ne felejtsd el!
2011. jún. 18. 13:09
 8/30 anonim ***** válasza:
97%
A diplomás romákkal semmi baj nincs. Engem nem zavar, hogy roma, ha tisztességesen tanul, dolgozik, él. Nekem volt egy csop. társam, fősulit végzett, az anyja érettségizett, bankban dolgozik. Normális életet élnek. Semmiben nem különbözik tőlem.
2011. jún. 18. 13:12
 9/30 anonim ***** válasza:
89%

Normálisan?

Ellenérveim:Büdödek,koszosak,alpáriak,kötekednek,nem dolgoznak,azaz lusták,nagyképűek,buták,de rafináltak,nincs bennük tisztelet senki iránt,nem viselkednek emberhez méltóan,kihasználnak mindenkit,nem erkölcsösek,nem vontatkozik rájuk egy törvény sem,bűntudat nélkül ölnek időseket és erőszakolnak meg fiatal lányokat.Kár hogy ezeknek a bűncselekményeknek a felét sem mutatják a "híradóban"ha mégis leadnak 10%-ot akkor sem szabad hozzátenni,hogy az elkövető roma mert akkor "rásszííístá vágy"

Elég indok?És még igaz is.Oké a 95%-ukra,de mi az esély arra,hogy a kiscsaj a maradék 5-ből választott párt?

2011. jún. 18. 13:13
 10/30 anonim ***** válasza:
86%

Esetleg nem lehetne, hogy valahol egy parkban bemutasd Anyukádnak és Édesanyád elbeszélgetne a fiatalemberrel? És ezt többször megismételni? Esetleg elmenni hozzájuk?

Én sem szeretem a cigányokat, de mindenkinek van 1 esélye! De csak 1!!! Mert azért ritka, de van értelmes roma is.

22/N

2011. jún. 18. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!