Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Anya kikészít! Mit tegyek? :' (

Kittike.e kérdése:

Anya kikészít! Mit tegyek? :' (

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak 8 éve,anya nem rég szült, éss mióta megszült idegbeteg. teljesen kikészit :( nagyon nagyon szeretem,mindennél jobbann de mikor valamin felhuzza magát rajtam vezeti le!! elkezd velem orddítani,és ha rásszólok hogy ne rajtam vezessen le akkor mégjobban ordít és felsorolja az összess hibámat!! nembirom,kikészit:(((

Most is az orvosnál voltam, és megkért hogy irassak a kislányak is gyógyszert, mondtam hogy persze oké.. és elfelejtettem :( mire hazaértem elkezdett velem orditani:( hogy nekem nemér semmit a hugom,meg ennyire nem vagyok képes.:'( pedig tényleg csak elfelejtettem.:'(( tönkre tesz tellyesen kikészülök idegileg!! Régebben 11-12 éves koromba velem is voltak gonddok,sokat vissza beszéltem és nem segitettem semmit,de mára már ez emult mert én próbálok tényleg megváltozni.. ssokszor már csak meghallgatom ahogy szid ,de nem szólok semmit.. csak sirva alszok el.! :( apához is lejárok 2-3 napokra de akkor anya hiányzik nagyon!. Leülni nem lehet vele megbeszélni,mert akkor is csak leordit :( mit tegyek?? segitsetek!!:(

2011. jan. 25. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Mond meg neki,hogy Te próbálsz változtatni és nagyon rosszul esik,hogy ilyen eled,mert úgy érzed nem vagy fontos neki és nem akarod,hogy megromoljon a kapcsolatotok emiatt.Üljetek le és beszéljétek meg.

Remélem nem olyan rossz természetű mint az én anyám,mert melette senki sem marad meg huzamosabb ideig,ha beszélek vele egyik fülén be,másikon ki.

2011. jan. 25. 10:38
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

Először is: szülés után teljesen felborul a hormonháztartás, ezért lett "idegbeteg". Az sincs kizárva, hogy gyerekágyi depressziója van. Egy biztos: valószínűleg rettentő fáradt és álmos, éjjel többször kelni kell egy babához.

Ezt próbáld neki valahogy felvezetni.

Előfordul, hogy nem fog pozitívan reagálni erre se.

Próbáld meg kimutatni, hogy nincs igaza, szereted a kistesót is, meg őt is, és legyél továbbra is jó gyerek.

Amikor a hormonjai helyreállnak, nem lesz ilyen bolond, szerintem minden visszaáll a régibe.

2011. jan. 25. 10:41
 3/9 anonim ***** válasza:
8%

Szerinted anyukádnak könnyű? Azt irtad nemrég szült. Tudod mennyi gond van egy kisbabával?

Pláne még ha van neki egy másik hülyegyereke is, akinek eszébe sincs támogatni őt.

Itt irogatod a hülyeségeid, ahelyett hogy segitenél neki.

Elfelejtettél gyógyszert iratni.. szerinted poénból kérte tőled?

Ehh... :/ Na takarodj.

2011. jan. 25. 10:43
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Utolsónak üzenem, hogy baromira nincs igaza. Minek szült, ha nem képes két gyereket türelemmel kezelni?? Nem a kérdező akarta a kistesót!
2011. jan. 25. 10:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg egy kicsit segíteni neki,hogy tudja kipihenni magát és meglátod minden rendbe jön.
2011. jan. 25. 10:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem édesanyád nagyon szeret téged, de egy picit kivan merülve. Szüksége lenne szerintem egy kis kikapcsolódásra. Próbáld rávenni,hogy ha csak egypár órára is foglalkozzon olyannal ami az ő lelkét boldogítja.Ettől még ő nem lesz rosszabb anya, csak sokkal türelmesebb és nyugodtabb.Az embernek szüksége van néha arra, hogy kizökkenjen a napi rutinból.Persze most mondhatnád, hogy könnyű tanácsokat osztogatni, de én ezt azért javasoltam, mert nekem ez vált be.Én is volt mikor bele voltam fásulva a mindennapokba, a három gyerek és a férj körüli ugrálásba.Próbáljatok meg ketten valami közös programot beiktatni pld. egy jó kis shoppingolás vagy bármi amit ketten szerettek csinálni.Arra azért figyeljetek,hogy kicsire addig is csak nagyon megbízható ember vigyázzon. Sok sikert kívánok nektek, szívből.
2011. jan. 25. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:
"Hülyegyereke"??Te nem vagy normális,a kérdező írta is ,hogy segít és mindenkivel megesik,hogy elfelejt dolgokat.Látszik,hogy Te aztán nagyon együttérző vagy,remélem nincs gyereked és nem is akarsz,mert ha így fogsz hozzáállni akkor tönkre teszed lelkileg.
2011. jan. 25. 10:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Anyukád egyedül nevel most kettőtöket?
2011. jan. 25. 10:57
 9/9 anonim ***** válasza:

10,43-nak üzenem:

Hülye gyereke sajnos a Te Anyukádnak van! :-)

2011. jan. 25. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!