Áh miért ilyen? Az idegeimre megy. Minden anya ilyen?
Anyud valszeg jót akar, csak az eszközei nem jók!
Sajnos nagyon nem jók. Ennek ellenére, te csak úgy tudsz változtatni, ha tényleg bedobsz mindent, hogy ne aggódjon miattad. Egy nyugodt kiegyensúlyozott ember nem műveli a fent leírtakat. Az sem biztos, hogy te okozod az állandó magas feszültséget. Anyudnak egyéb problémái is lehetnek.
Félt téged, hogy ha most nem teljesítesz, pár év múlva te is majd csak csalódottan üvöltesz a gyerekkel, hogy miért nem hallgat rád.
Ez csak egy hirtelen variáció, ami erről a pár sorról eszembe jutott.
Szerintem próbáld megnyugtatni, és nagyon sokat beszélgetni vele. Nem tudom, hogy egy pofon pofon e, de ha viszont elharapózik a testi fenyítés, fordulj az iskolában bármelyik nevelőhöz.
Az, hogy kinek a hibája, innét nehéz megítélni, de az biztos, hogy te is tehetsz azért, hogy ez megváltozzon.
Minden jót:)
Fú, hallod, nekem általánosban volt ilyesmi gond.
Nem vagyok hülyegyerek, nem bukdácsoltam, alsóban még nagyon jól tanultam, aztán felsőben (fizika, matek) kezdtem beszerezni hármasokat is. Töriből (amiből gimiben már én voltam az egyik legjobb)a tanárunk SEMMIT nem tanított, de követelni követelt, abból is hármas voltam.
Anyu egyfolytában cseszegetett, hármas lett valamim, nem mertem elmondani sem, mert akkor éjfélig tanultam, amíg nem tudtam az anyagot...és ne aggódj, engem is pofoztak..
Jó, nem mondom, hogy terrorban éltem, de azért nagyon szigorúan vették az ősök ezt a dolgot.
Mára már elmúlt ez- grafikusnak tanulok, ami nem megy (geometria), arra azt mondják, jó, akkor görbüljön...
Szerintem csak azt akarja anyukád, hogy később ne legyenek gondjaid a felvételivel, meg ilyenekkel. Mondjuk mondd neki, hogy kérdezzen ki, és akkor tudja, hogy befejezted a tanulást, mehetsz gépezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!