Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Anya rasszista? Mit tegyek?

Kiskecsu kérdése:

Anya rasszista? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
van egy kissé cigány srác aki szeret és én is őt.....anya viszont azt mondta ha összejövök vele kidob.....de én nem akarom 1iket se eldobni.....mit tegyek hogy anya engedjen?????
2011. jún. 18. 12:56
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

én 14 ő + 15 éves

ott ismerkedtünk meg amikor a barátnőmmel volt randija és épp ma mondta hogy szeret....amikor a bnőmel randin volt folyton engem nézett a bnőmnek is feltűnt....teljesen normális fajtól függetlenül.....de szinte 1ikőtök se arra válaszolt amit kérdeztem vagyis igen de beszólásokkal.....ha kérhetem moderáljátok már magatokat így is szar helyzetben vagyok nem kell a prédikáció.....

tehát mit tegyek hogy anya elfogadja????

2011. jún. 18. 13:20
 12/30 A kérdező kommentje:
anyát imádom.....a srácot szeretem de érzem ő kell.....
2011. jún. 18. 13:22
 13/30 anonim válasza:
33%

Itt pár normális megszólalón kívül mindenki rasszista szintén. Legyünk inkább sznobok? Csak akkor lehet valaki boldog ha gazdag a férje meg cipőgyára van vagy mi?

Lehet, hogy az anya nem is rendelkezik ilyen tapasztalattal és a szerelemben nem számít a bőrszín.

Csak egy kérdés hozzátok: Képzeld el, hogy egyik reggel úgy ébredsz,hogy megváltozott a bőröd szine, cigány lettél. Ugyanaz a személyiséged, becsületes vagy, segítőkész, jófej de mindenki lehord mert egy mocskos cigány vagy. Milyen érzés lenne?

Igen vannak olyanok, akik nem dolgoznak és nem becsületesek, de vannak akik meg tök normálisak és értsétek meg, hogy nem általánosíthattok mert akkor őket is bántjátok pedig nem érdemlik meg.

És amúgy a fehérek között is vannak bunkók, rablók, őrültek, naplopók, gangster-ek meg gyilkosok. Az sokkal jobb amikor a skinhead ver halálra egy más bőrszínűt? Vagy ha egy 3 IQ-s fehér belédköt és kirabol? Minden társadalmi problémának van megoldása, és nem az egymás pocskondiálása. Amúgy meg a lány majd eldönti, hogy mit akar és megtapasztalja a saját életét, nem kell tiltani meg fenyegetni. Szerintetek az egy normális, inteligens anya, aki azzal fenyeget, hogy kidob hogyha olyat szeretsz akit ő nem? Gondolkodjatok el már egy kicsit.

14/30 anonim ***** válasza:
94%

Tényyleg normális,ha a barátnőddel randizott és veled szemezett.

De Te is az vagy,ha lenyúltad a barátnőd pasiját,akkor meg is érdemlitek egymást.

A másik meg az,hogy 1találkozásnál szerelmes?Aha...

15/30 A kérdező kommentje:

elmondom....a randi után elmentünk a másik csajjal aki szintén ott volt a randin a randin lévő bnőék...

ott beszéltünk meg minden a házban....

a csaj + a srác a sarkon maradtak.....beszélgettek.....

a csaj akivel a házban voltam ideges lett...azt mondta menjek el a sarokra a csajért....bicajra ültem eltekertem a sarokra.....akkor dobta a csaj a srácot.....mert csak barát ként szerette....másnap ami most van a srác írt nekem hogy a barátnőmmel lezárta a kapcsolatot....mert engem szeretett és a csaj meg barát ként szerette....most itt vagyok.....

2011. jún. 18. 13:29
 16/30 anonim ***** válasza:
88%
Hallgass anyukádra! Nem csodálom, hogy ezt mondja, csak téged akar megvédeni. Ha annyira "normális" lenne, biztos nem tiltana. De lássuk be, a többségük nem viselkedik emberi módon. Ha 10/9 darázs megcsíp, 1 pedig nem, akkor a 11.-től te is inkább tartanál. Van cigány barátnőm, aki normális. Viszont ő is azt mondja, hogy SOSEM kezdene cigány fiúval, annyira semmibe veszik a nőket. Kell ez neked?
2011. jún. 18. 13:31
 17/30 A kérdező kommentje:
nem szeretném mondani kié volt a hasznosabb de választottammégis anya kell.......köszönöm mindenkinek még a kevésbé kedves,hasznos dolgokat íróknak is...
2011. jún. 18. 13:36
 18/30 anonim ***** válasza:
38%

Azért elég elgondolkodtató, hogy a válaszolók nagy többsége hogyan vélekedik a cigányokról. Fáj belegondolni, hogy pár évtizeddel ezelőtt ugyanígy kezdődött a 'zsidózás', aztán mire észbe kaptak az emberek, 10 millió szerencsétlent már a munka sem tett szabaddá (és gondoljunk csak bele, az előző hozzászólásokban említett valaki egy 90%-os arányt, ha ezt leképeztük volna a zsidókra a régebbi időkben, és 90% százalékuk valóban egy semmirevaló szemétláda lett volna, akkor is ott van még 1 millió rendes (!) ember)

Nem különösebben vagyok jóban a cigányokkal, ismerem, hogy milyenek, de az ilyen álszent egymás ellen hergelés szerintem rossz irányba visz... tegyük fel, ha Szerbiában élnék, és szeretnék járni egy fiúval, a fiú random megkérdezettjei közül pedig 10-ből 9-en azt állítanák, hogy szemét magyar vagyok, meg a magyarok 90%-a semmirekellő, akkor valószínű én se lennék jóban a szerbekkel (ahogy a cigányok sem a magyarokkal).

Egyébként meg nem segélyeket kellene adni nekik, hanem iskolába küldeni őket, becsületre nevelni a gyerekeiket, mert így a semmibe tartunk (szerintem), az állampolgárok meg mutathatnának némi toleranciát. Kölcsönösen. Persze sokkal okosabb politikusoknak valószínűleg sokkal okosabb ötleteik lennének. :)

2011. jún. 18. 16:14
 19/30 anonim ***** válasza:

szerintem az az első hogy mutasd be anyukádnak a barátod mert meg kell ismernie ahhoz hogy véleményt tudjon alkotni róla

a nagy büdös helyzet meg az hogy igen, sok magyar tele van előítélettel a cigányokkal kapcsolatba, de tettek is ők ezért eleget

így érthető ha annak hallatán hogy cigány ellenszenves érzéseket táplál a kapcsolatotok iránt

be kell mutatnod őket egymásnak, töltsön nálatok a barátod egy délutánt és ha anyukád megismerte és azután is azt mondja hogy szerinte felejtsd el, akkor az nem véletlen

az anyák jót akarnak

anya csak egy van

pasi meg rengeteg lehet

ha választásra kényszerít válaszd az anyukád!!!

2011. jún. 18. 17:40
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
16:14-esnek: 16 éves korig tankötelesek, szóval ne mondd nekem, hogy ha annyira akarna tanulni nem tudna. Ingyen könyvek, kaja, havonta sok-sok tízezer forint. Már a 3-as átlagra (ált. iskolában) is több ezer forintot kapnak. Én orvosi egyetemen 5.0 átlagra kapok 23000 Ft-ot. Mindezek ellenére a 90%-uk még egy tetves általános iskolát is képtelen elvégezni...Egy egész generáció nő fel úgy, hogy fogalma sincs arról, hogy mi a munka, mit jelent reggel felkelni...Nekik csak jogaik vannak de kötelességük egy sem! Ezek után te azt mondod, hogy ne háborogjanak a magyarok, mert drága kis cigánykák nem tehetnek arról, hogy mindenki utálja őket...Amiket most leírtam az így is még csak a jéghegy csúcsa, nem esett szó arról, hogy 2 forintért simán kibeleznek és hasonlók...
2011. jún. 18. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!