Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egy anya még 30 éves korában is eltartja a lányát?

Figyelt kérdés

A lány 28 évesen találta ki hogy egyetemre akar járni,(nappalin)előtte is tanult,csak mást. Meg néha dolgozott,de ez összesítve 2 évnél nem volt több 18 éves kora óta. Szóval érettségi óta keresi magát,hol munkanélküli,hol tanul.Most egyetemre jár éppen,de igéri,hogy amikor végez,33 évesen,akkor már tényleg lesz egy állandó munkahelye. Van egy testvére is,ő is huszonéves,és szintén eltartják,ő most végez az egyetemen.

Az anya nyugdíjas,apa nincs. Hitelekbe veri magát hogy a gyerekei tanulhassanak. Jól teszi vagy rosszul?

2010. aug. 25. 16:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
27%
Szia! Rosszul teszi mert nem csak segíti őket, hanem szabályosan eltartja. 30 évesen már illene,hogy legyen egy végzettsége és munkahelye. Már gyerekének és férjének kellene lennie, ez így nem oké.
2010. aug. 26. 14:01
 12/28 anonim ***** válasza:
86%
Ja és a huszonéves testvér nem feltétlenül rossz, ő lehet, hogy tényleg tanul. Az egyetemet nem mindenki tudja saját kontóból megcsinálni, szóval ez könnyen elképzelhető, én sem tenném ki a lányom, ha huszonévesen még iskolába jár és én tartom el, azért vagyok az anyja. De 30 évesen már bizony elgondolkoznék.
2010. aug. 26. 14:02
 13/28 A kérdező kommentje:

igen,a lány azt mondta nekem hogy azért kezdte el az egyetemet mert az első szakmájával nem tudott elhelyezkedni,ezért mindent egy lapra tett fel akár még ugy is hogy pár évig nyomorog. (albérletben lakik,azt is az anyja fizeti neki)

de közben szenved h nincs pénze,ami meg marad azt kajára költi. De dolgozni nem akar mert egyszerre nem tud tanulni is meg dolgozni is.

2010. aug. 26. 17:44
 14/28 A kérdező kommentje:
ja,azt elfelejtettem hogy a lány elköltözött otthonról egy ideje,mivel nem tul jó a kapcsolata az anyjával. Az albérletet is az anyja fizeti neki.
2010. aug. 30. 11:43
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Ki mit főzött, egye meg.Amíg a lány nincs rákényszerítve, h megálljon a saját lábán, nem is fog.Ez a lány a 6dik diplomájával is az anyján fog élősködni, mert ilyen élhetetlennek lett nevelve.
2010. aug. 30. 11:49
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Anyuci túl befolyásolható, irányítható és túlságosan szereti a gyerekeit, a gyerekek pedig ezt kihasználják,pedig ha anyuci nem lenne ők éhenhalnának.Szóval ha tudsz velük beszélni, akkor nyomban keressenek vmi munkát,mert 30 évesen elég nehéz melót találni, úgy h. még szinte semmit nem dolgozott.Na ők a tipikus lust "népség". Menjen el délután dolgozni.Vagy végezzen 4 órás melókat, már az is több mint a semmi és azt suli mellett is tudja csinálni.
2010. aug. 30. 12:17
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rosszul teszi, amit tesz. Az anya nyugdíjas ugyebár, ott vannak a hitelek és ott van két gyerek, aki életképtelen. Az anyával bármikor bármi történhet, lehet, hogy ma van, holnap nincs. Nem nehéz kitalálni, hogy mi lesz akkor a gyerekeivel. El fogják adni a házat valószínűleg, az árából kifizetik a hiteleket és a maradékot el fogják verni max. 1 év alatt. Utána mindkettő megy majd a híd alá, hacsak nem találnak valakit, aki eltartja őket az anyjuk helyett, bár erre nagyon kicsi az esély.

A kérdés igazából az, hogy az anya miért nem veszi észre, hogy ezzel a hozzáállással nem, hogy segítene a gyerekeinek, de még asszisztál is ahhoz, hogy végleg tönkremenjen az életük?

2010. aug. 30. 13:36
 18/28 anonim ***** válasza:
85%
hmm.azt hogy elkényeztetett hülye lesz belőle(már elnézést),ismerem jól az ilyet,a pasim is ilyen,meg is látszik rajta...
2010. aug. 30. 15:47
 19/28 anonim ***** válasza:
87%
a suli melet valalhatna munkat,de ha nem tud el hajezkedni az nem a lány problemaja
2010. aug. 30. 17:19
 20/28 anonim válasza:
100%
Rosszul!Magát is el kell tartania valahogy a kis nyugdíjából!És még 2(ha jól olvastam) gyereket is el kell tartania?Kész őrület...
2010. aug. 30. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!