Családfa kutatók! igazán érdekel, nem kötözködésnek szánom.. de mi értelme ennek?elég ha csak egyetlen 1 ősöd félrelépett és máris vakvágányon vagy, hamis ösvényen haladsz.Nem?
Figyelt kérdés
2020. okt. 5. 22:19
41/43 anonim válasza:
Amit csak lehet, azt a familysearch-ön. Ami ott nincs fent, azt alkalomadtán levéltárban. Ha korlátozás alá esne, akkor mennék csak az önkormányzathoz. De mivel nem annyira időben közeli adatokat kutatok, ezért szinte mindent megtaláltam már online. Milyen adatot nem találsz? Hátha tudok segíteni. Írhatod privátban is, már úgyis jól eltértünk az eredeti kérdés témájától.
42/43 anonim válasza:
Köszi szépen, oda én is regisztráltam. Szerintem nem annyira
egyszerű ott a keresés. Írok privátban , ha nem sikerült, köszönöm a segítséget.
43/43 anonim válasza:
Kb. 14 éve kutatok már, szinte azóta a FS-ön is. Nem annyira bonyolult, mint amilyennek tűnik, csak ki kell tapasztalni. Sok mindent nem ismertem még én sem, FB-csoportokban kaptam hozzá segítséget, azóta már abba is tűrhetően belejöttem. Nyugodtan írj, szívesen segítek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!