Van értelme tartani anyossal a kapcsolatot mikor ilyen?
Ha úgyis csak havi 2-3 alkalommal pár percre megy el hozzátok, azt kibírjátok. A párod meg álljon melléd, mert a kérdésedből nekem nem jön le az, hogy ő kinek a pártján áll.
(Egy helyesírási szótár beszerzésének több értelme lenne. Borzalmas és elkeserítő, hogy felnőtt emberek, akik ráadásul szülők, így felelősséggel és példamutatással tartoznak a jövő nemzedéke iránt, ilyen igénytelenül és hibásan ír. Erre nincs mentség.)
Az anyós haszonélvezeti joga a legerősebb jelenleg.
Függnek tőle.
Próbáld letenni a söprűt, ha megjelenik.
Én megmondanám viccesen, hogy tekintettel arra, hogy a férjem Anyukát nem vehette el, és így Anyuka meg sem szülhette meg a kisfiamat, fogadja el, hogy az én gyerekem, és én nevelem.
Az anyósod a gyerekét és az unokáját fogja mindig nézni, fogad el nem téged fog nézni, egynek viszont örülhetsz, ez azt jelenti szereti a gyerekedet, és az egy jó pont lehet az anyósnál!
Én el váltam, nekem kettő kis gyerekem volt mikor ex elköltözött, ott is após és anyós piszkálták hátulról!
Ők belőlem szeretek volna a lányuknak papucs férjet csinálni! Nem jött be!
Viszont egy biztos a férjednek is állást kéne foglalnia ki a "fontosabb" a gyerek és felesége mellett áll ki, vagy az anyukája szoknyája alá bújik!
Nálam van egy elmélet, vannak dolgok amik nem mehetnek ki ajtón kívülre, mert akkor jönnek a rosszindulatú belekotyogások!
Na ez volt a másik érvem mikor ex be jelentette elköltőzik "szünetre gondolt" én erre mondtam akkor vállunk!
Nem értette miért? Mondom mert nem fogsz a gyerekeimmel zsarolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!