Anyám szülinapi köszöntése annyi volt, hogy kiírt az üzifalamra egy Boldog szülinapot. Van még értelme próbálkozni?
Gyerekkorom óta nagyon rossz a kapcsolatom a családommal, mert egyszerűen eltérő nézeteink vannak az életről. Nem akarom részletezni a dolgokat, a lényeg az, hogy én vagyok a feketebárány, csak mert más terveim, életvitelem vannak, mint amit ők elképzelnek (egyetemre akarok menni, a fővárosba költözni, velük ellentétben élek szociális életet a barátaimmal. 20 éves koromra dolgozni kezdtem és elköltöztem otthonról. 1,5 év alatt azóta telefonon egyszer fel sem hívott senki a családból, csak akkor talizunk, ha hazamegyek 2--3 hetente néhány órára.
Igazából bármennyi bántást kaptam, én próbálom rendezni a kapcsolatot a családdal. Mióta elköltöztem, nincsenek problémák, se veszekedés, csak konkrétan lesz*nak, mint a kérdésből is látszik... van értelme próbálkozni, vagy hagyjam a fenébe az egészet?
21/L
Hát ha ennyit próbálkoztál akkor jobban járnál egy türelmi idővel hogy ne koppanj és csalódj többet. Innentől fogva már nekik kéne nyitniuk feléd.
És nagyon boldog szülinapot :)
Boldog születésnapot! Andre Rieu Neked játszik!:))
az érted, hogy miért ilyenek? amúgy én nem hiszem, hogy nekik ez öröm, hogy ilyenné váltak. vagy nekik jó az élet, hogy látod?
amúgy ügyesen csinálod a dolgaid! ha nincsenek diplomásak a környezetedben akkor tudom nem könnyű megérteni, hogy miért kell az egyetem. élvezni fogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!