Ti kire hasonlítotok a családban?
Figyelt kérdés
Én az anyai üknagyapámra. Az ő génjei jöttek ki rajtam méghozzá elég dominánsan. Fura, de tényleg így van. A story is elég fura mert ő kiment az USA-ba, és New Yorkban egy olasz-szicíliai származású nőt vett el feleségül majd hazaköltözött vele Magyarországra 10 év kint lét után. Jó story mi?2020. febr. 3. 02:19
11/27 anonim válasza:
Természetben talán a nagymamámra. Anyám, apám, nagypapám mind társaságkedvelő emberek (voltak), nagy baráti körrel, egyedül a mamám volt mindig is zárkózottabb típus. Szorgalmas nagyon, meg kedves másokkal mindig, de nem igényelte úgy a társaságot soha. Mondjuk nem feltétlenül csak a gének játszhattak közre ebben, hanem az is, hogy kicsiként gyakorlatilag a mama nevelt fel, ő volt velem otthon, amíg a szüleim dolgoztak.
12/27 anonim válasza:
Kicsit vegyes...
De leginkább az egyik anyai nagynénémre, akit már nem ismertem..
13/27 anonim válasza:
nyilván egy névtelen oldalon akarna bárki dicsekedni.
14/27 anonim válasza:
Külsőre teljesen anyukám és apukám keveréke vagyok, mindkettejükre nagyon hasonlítok.
A természetem viszont inkább a nagyszüleiméhez hasonlít.
15/27 anonim válasza:
Egyikükre sem. Külsőre max szemre muter de ennyi, fater alkesz mint az állat, muter meg egy pszichopata állat, én pedig egy halál nyugodt ambiciózus szeretetteljes ember vagyok.
17/27 anonim válasza:
9-es, senki nem írta, hogy kunszt az olasz származás. Neked kivel van bajod, saját magaddal?
18/27 anonim válasza:
9-es, aki írta, nem az olasz származása a kunszt. Az a kunszt (hogy a te szavaiddal éljek), hogy pl. téglafejű sváb nagymamájától örökölte a szőke haj-kék szem-hófehér bőr kombót. Olasz származású nagyijától pedig a szép arcvonásokat (az olasz nők fiatalon szépek).
Szóval mindkét nagyiból a jó ötvöződött benne, aki írta (és gondolom, pl. erről is szól a kérdés.)
19/27 anonim válasza:
Én senkire a felmenőim közül. Viszont a bátyám és én hasonlítunk. Bátyám lánya kiköpött én külsőleg-természetre egyaránt. A két lányom szintén nem hasonlít rám. Egyik lányunk hasonlít az apjára, a másik egyikünkre sem. Érdekes ez a genetika, az biztos.
20/27 anonim válasza:
Külsőre Apukám, de már ijesztően 😂 Mintha ikrek lennénk, ha ugyanolyan korú képeinket egymás mellé tesszük minimális különbségek vannak csak. Belsőre is Apa, Anyás beütésekkel. Apró dolgok hasonlítanak anyáéra: fül, lábfej...ilyenek 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!