Hogyan lehet egy olyan fészbúk lapot, oldalt csinálni, ami előjön másoknak, ha beírnak olyan neveket, amelyek az én családfámban szerepelnek?
Ez elég sok nevet jelent, visszafelé menve az 1700-as évekig.
Azt szeretném, ha azoknak kiugrana a lap, akiknek ezek a nevei, hogy meglássanak, hogy lehet, hogy rokonok vagyunk.
Nem értem, ők miért keresnének ők jobban, mint ahogy te keresheted őket?
De ha csinálsz egy csomó regisztrációt azokkal a nevekkel?
09.17.
Biztos, hogy az új szabályzat szerint is?
Mert, ha az ímél ímél, akkor az meg fészbúk, nem?
Még nem vettem meg az új szabályzatot, de már elterveztem, hogy a régi megfelelő helyére fogom beírni a változásokat.
09.53.
Lehet olyan sok regisztrációt is csinálni?
De lehet, hogy jó ötlet, köszönöm.
Megpróbáltam már írni az ismert nevekre, de azok csak az apai ágak nevei.
Pl. tudok írni 6-7 generációval előbbi apai ági rokonoknak, de nem tudom hogyan hívták, hívják pl a nagyapám nővérét, asszonynéven. Pedig közelebbi rokon lenne.
Már többeknek írtam, de nem írtak vissza, van, aki csak 2 év múlva válaszol.
www.myheritage.com
www.geni.com
egyébként nagyon nehéz a kapcsolatteremtés, mert a rokonok tulnyomó többségét marhára nem érdekli a dolog és zaklatásnak veszi. sajnos ez van, saját tapsztalat.
a facebookon akik nem ismerőseid, ott az engedélykéréseknél jelenik meg az üzeneted, és ezt sokan évekig meg se nézik, vagyis nem veszik észre hogy irtál nekik levelet, üzenetet .
akiről biztosan tudod hogy a családfádhoz tartozik, annak inkább deritsd ki a telefonszámát tudakozobol, és próbád meg fölhivni. de készülj föl lelkileg arra, hogy elküldhet a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!