Párom szülei kiakadnak ha nem iszok velük pálinkát. Mit tudnék tenni hogy megértsék végre hogy utálom?
Pároméknál az a szokás hogy evés előtt mindneki megiszok 1-2 pohár pálinkát. Amikor ott szoktunk vacsorázni akkor mindig kitöltik nekem pedig szépen kérem hogy ne tegyék. Azért isszák mert azt hiszik hogy a hosszú élet titka a pálikna, pedig szerintem az etil alkoholban semmi egészséges nincs. Mindegy, nem az én véleményem a lényeg hanem az hogy ilyenkor mindig megharagszanak rám, és rengetegszer elmondják hogy igyam meg. Egyszer megittam és rosszul lettem, de ezek után sem értik meg. Múltkor a párom nagyszülei is azt mondták nem bírják megérteni miért nem iszom meg pedig ma még vezetnem sem kell.
21/L
Akadjanak ki akkor. NEM tudod megértetni velük, szerintem te mindent megtettél, még rosszul is lettél, ha ebből se értenek, akkor reménytelenek.
Ne menj vagy legyél erős és mondj nemet milliószor és zavarjon a tukmálás. Nem nagyon látok más opciót, bár tetszik a fűkínálásos hozzászóló ötlete :D De én se csinálnám meg, főleg, hogy nem füvezek (inni iszom, de azért nem minden hónapban s csak ha kedvem van. bármilyen fontos számomra az alkohol, közölném velük az erős véleményemet azokról, akik sejtméreg fogyasztására akarják kényszeríteni embertársaikat. bizonyos szintű tukmálás után elszakad a cérna nálam is, mondjuk ha vitatkozós fajták, akkor szerintem engem többet nem engednének be és megoldódna a probléma :)).
Elég volt ebből!-Egy ilyen kirohanásod után lehet,hogy tisztelni
fognak.
Az alkohol semmilyen módon nem egészséges, kis mennyiségben sem, alkalmanként sem...
Ez mostmár orvosi tény. Aki nem hiszi, járjon utána!
Szerintem is a pároddal beszélj, ha eddig nem tetted meg. Mondd el, mennyire kellemetlen neked a szülei viselkedése, és hogy emiatt már nem is szívesen mész hozzájuk. Beszéljen a szüleivel, hogy szálljanak le rólad, talán ha ő leül velük komolyan beszélni, annak több hatása lesz. Vagy kiállhatna melletted úgy is, hogy amíg nem hagynak békén, ő sem issza meg a pálinkát, sőt tüntetőleg kiöntitek a szemük láttára.
Bár arról nem írtál, párod hogy áll ehhez a dologhoz, kivel ért egyet?
Hát figyelj. Nekik nem fontos, hogy ne bántsanak meg, hisz többszöri kérés után is tukmálnak.
Ezzel jogot adtak arra, hogy téged se érdekeljen, ha megbántod őket. Legközelebb hisztizel vagy kiabálsz vagy akármit csinálsz, lényeg, hogy jelenet legyen. Ne szépen kérd, ezek a sima agyúak nem értik azt. Az ilyenekkel üvölteni kell, mert ha szépen szólsz, csak arra gondolnak, beszari vagy, el lehet taposni.
Az apósom próbálkozott ilyennel.Mert
Ott az a mérce,hogy ki mennyit iszik.
Amikor még mindig talpon voltam,ő már
azt mondta,rendben menjünk el a presszóba.Nekem már nem kellett tőbb,
de ott folytattuk,unicummal.Hazafelé
már imbolyogva tolta a biciklit.
Megkérdeztem tőle:Mi a különbség tőled,és a biciklikánc között?
Az,hogy a lánc csak a nadragodat KAPJA BE!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!