Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párom szülei kiakadnak ha nem...

Párom szülei kiakadnak ha nem iszok velük pálinkát. Mit tudnék tenni hogy megértsék végre hogy utálom?

Figyelt kérdés

Pároméknál az a szokás hogy evés előtt mindneki megiszok 1-2 pohár pálinkát. Amikor ott szoktunk vacsorázni akkor mindig kitöltik nekem pedig szépen kérem hogy ne tegyék. Azért isszák mert azt hiszik hogy a hosszú élet titka a pálikna, pedig szerintem az etil alkoholban semmi egészséges nincs. Mindegy, nem az én véleményem a lényeg hanem az hogy ilyenkor mindig megharagszanak rám, és rengetegszer elmondják hogy igyam meg. Egyszer megittam és rosszul lettem, de ezek után sem értik meg. Múltkor a párom nagyszülei is azt mondták nem bírják megérteni miért nem iszom meg pedig ma még vezetnem sem kell.

21/L

2018. szept. 17. 16:11
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:

Arról nem is beszélve hogy több száz liter pálinka van otthon náluk, és minden nap a szilva szedés volt szinte a program.

Nem részegek soha, nem azért isszák, hanem annyira megszállottan azt hiszik hogy egészséges és szinte minden fájdalomra, eves elott isszák

2018. szept. 17. 16:12
 2/37 anonim ***** válasza:
74%

én ilyen ősemberek közé tuti nem mennék

te minek mész? jó ezt a cirkuszt hallgatni?

párod is szép gyerek, ha nem véd meg

2018. szept. 17. 16:18
 3/37 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem értik meg, akkor én nem mennék oda többet.
2018. szept. 17. 16:19
 4/37 anonim ***** válasza:
68%
Ha valódi pálinka az egészséges, étvágygerjesztő, emésztést segítő. Egy pohár csak jót tesz a szervezetnek. De ha te nem bírod, akkor ezt mondd meg egyenesen.
2018. szept. 17. 16:20
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, megszokják.

A férjem sem iszik, illetve nagyon-nagyon ritkán, az örök mulatozós, társasági ember apámnak meg ez mindig szúrta a szemét. De nem tudott mit tenni, megbékélt a gondolattal.

Egy volt kolléganőm jutott még eszembe, akinek a párjanak a nagyanyja valamiért folyton pálinkát tett a palacsintába és nagyon nehezen fért a fejébe, hogy a kolléganőm, hiába kínálja jó szívvel, nem szívesen eszik belőle

2018. szept. 17. 16:22
 6/37 anonim ***** válasza:
93%

mond azt, hogy azért nem ihatsz, mert árt a babának

;)

vagy azt, hogy összeveszik a skizofrénia/epilepszia gyógyszerrel...

2018. szept. 17. 16:33
 7/37 anonim ***** válasza:
80%
Én ilyenkor meg szoktam kínálni egy-két slukknyi fűvel őket, hogy érezzék a kulturális különbséget. Egyből beáll a szájuk.
2018. szept. 17. 16:37
 8/37 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ez pofátlanság és tiszteletlenség, amit művelnek. Én a helyedben ennyi fáradozás után, ha süket fülekre találok, minden alkalommal látványosan kiönteném a piát.
2018. szept. 17. 16:43
 9/37 anonim ***** válasza:
89%

Erezd el úgysem fogják megérteni. Csak mosolyogva mond hogy "Köszönöm de nem iszom." Hádeméé? "Mert nem szeretem." Háde méénem? "Rossz az íze." Finom aa! "Akkor sem kérek köszönöm." Nidda nem iszik! Hámíjjen asszony E!?

Igazad van meddő vita.

2018. szept. 17. 16:46
 10/37 anonim ***** válasza:
95%
Mondd meg a "párodnak" hogy többet téged ne kinálgassanak.
2018. szept. 17. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!