Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi kell ahhoz hogy a szüleim...

Mi kell ahhoz hogy a szüleim megértsék azt hogy én éjjeli bagoly vagyok azaz sokáig maradok fenn?

Figyelt kérdés

2017. márc. 21. 19:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Ha másnap kipihent vagy és tudsz figyelni a suliban/tudsz dolgozni akkor semmi nem kell hozzá csak közlöd Velük hogy más a bioritmusod
2017. márc. 21. 19:41
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Ha frissen kelsz, az iskolában jól teljesítesz, nem késel, és otthon is segítesz, akkor szerintem nem nagyon problémáznának.
2017. márc. 21. 19:44
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Hajnalban kezdj el huhogni az ágyuk mellett, és csapkodd a szárnyaid!
2017. márc. 21. 20:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
hany eves vagy?
2017. márc. 21. 20:11
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Hát én is sokáig fönnmaradnék, ha nem szednék valeriana night-ot. Bár velem az a baj, hogy már több, mint 1 éve nem aludtam 6 óránál többet. A szüleid csak aggódnak érted, de szerintem ezzel te is tisztában vagy.
2017. márc. 21. 20:13
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Az öcsém is annak vallja magát. Reggel kikell rángatni az ágyból,rendszeresen késik,nem lehet hozzászólni mert morog. Ha te viszont frissen kelsz és a suliba is oda tudsz figyelni akkor nem baj. Ha nem ez a helyzet akkor próbálj meg hétköznap korábban feküdni.
2017. márc. 21. 20:43
 7/15 anonim ***** válasza:
72%

Hány éves vagy?

Ha még fiatal, akkor káros lehet a fejlődésedre nézve :/

2017. márc. 21. 21:27
 8/15 anonim válasza:
52%
Szerintem akkor van olyan, hogy "éjjeli bagoly", ha pl. állandó délutános műszakban dolgozik valaki (délután 2-től este 10-ig). Máskülönben nem tudom elképzelni, hogy pl. minden nap hajnali 2-kor feküdjön le, aztán 6-kor kelljen, és ezt hosszú távon bírja. Amúgy ez egy önmagát gerjesztő folyamat is tud lenni, ha az ember későn fekszik, és későn kel. Mivel későn kel, később is lesz álmos, és későn tud csak elaludni, de emiatt csak későn is tud felkelni, ezért megint nem álmos este és csak későn tud lefeküdni, és így tovább. Kellj fel minden nap 6-7 órakór, dolgozz, vagy figyelj egész nap a suliban, délután sportolj legalább 1 órát, (és ezt csináld meg minden nap!), aztán nem lesz gond éjfél előtt lefeküdni.
2017. márc. 22. 07:03
 9/15 anonim ***** válasza:
61%

Éjjeli bagoly, ezt mondja magáról a párom is, aztán reggel meg akar halni, ha fel kell kelni, hogy bemenjen dolgozni, pedig 9-re jár, aztán egész nap fáradt, mindent elfelejt, késik a munkahelyéről, késik mindenhonnan, folyton panaszkodik, de amikor le lehetne feküdni normális időben, akkor ő is hangoztatja, hogy de ő éjjeli bagoly és még nem is álmos.

Ha te nem ilyen vagy, akkor rendben van, szerintem a szüleid sem szólhatnak rosszat, ha viszont te is hasonlóan szenvedsz, akkor én sem asszisztálnék a rendkívül egészségtelen, káros életmódodhoz.

2017. márc. 22. 09:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy mennyi idős vagy.
2017. márc. 22. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!