Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi kell ahhoz hogy a szüleim...

Mi kell ahhoz hogy a szüleim megértsék azt hogy én éjjeli bagoly vagyok azaz sokáig maradok fenn?

Figyelt kérdés

2017. márc. 21. 19:37
1 2
 11/15 Metionin ***** válasza:

Ha reggel simán felkelsz és ez nem ront a teljesítményeden, akkor lehet hogy elfogadják. Ha viszont nem, akkor érdemes lenne kicsit korábban lefeküdni.

Én évekig éjszakában diákmunkáztam, pár hónap alatt megszoktam és szóltam is otthon, hogy havonta egyszer ha hazamegyek, ne várják hogy én este 9-kor lefekszem mint ők, mert általában akkor indulok el dolgozni. Éjfél körül kezdek csak álmosodni, mindig így volt ez pedig ovis koromtól kezdve reggel 5-kor kellett kelnem.

2017. márc. 22. 20:46
 12/15 A kérdező kommentje:
szerintem ez senkinek nem fog tetszeni de 13 éves vagyok de reggel könnyedén felkelek és 4 es az iskolába az átlagom
2017. márc. 23. 22:53
 13/15 anonim válasza:
Akkor a kérdésre visszatérve, ültesd le őket, és szépen nyugodtan mondd el nekik, hogy nem az a lényeg, hogy mikor fekszel le, hanem, hogy az iskolából sose késel, és jó az átlagod. Esetleg kitalálhatsz olyat is, hogy ha az átlagod mondjuk 4,0 alá csökken, akkor lefekszel majd 9 órakor (vagy amikor a szüleid szerint kellene), de addig szeretnéd, hogy ne veszekedjetek emiatt, mert ez is csak ront a helyzeten, feszülté tesz téged. Arra viszont figyelj, hogy ezt semmiképp se akkor beszéld meg velük, mikor épp aludni küldenek. Akkor már ők lehet fáradtak és nem lesznek vevők erre. Találj rá olyan időpontot, amikor nyugi van otthon, mindenki ráér kicsit.
2017. márc. 24. 06:21
 14/15 anonim válasza:
Szia, én is az voltam egész életemben, mindig gondit okozott a korai kelés, hiába feküdtem le korán, csak vergődt. Míg suliba jártam, mellé volt heti 5-6 edzésem is, de semmi. Hétvégén aztán szombaton egész nap aludtam. Ezzel nem lehet mit tenni, hiába okoskodnak mások. Altató sem segít sajnos :( felnőtt koromra annyit sikerült javítani, h éjszaka dolgozom.
2017. márc. 24. 12:38
 15/15 anonim ***** válasza:

#1.#2.#9.#11.

Bocsánat, de az, hogy valaki éjjeli bagoly tipus, nem azt jelenti, hogy éjjel fent van, ÁM reggel korán és frissen ébred és kel.

Mert bizony a pacsirta tipus sem olyan, hogy hajnalban kél ÉS éjfélkor még dolgozik....

2017. márc. 27. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!