Mi a helyes reakció a (z elvált) férj részéről, ha az após megpróbál kezet emelni az új párjára?
Az elvált az azért fontos, mert a férj apja azóta vadult így meg, amióta a fia elvált egy kolléganője miatt a feleségétől és két gyerektöl. Amikor az új párját elvitte bemutatni, az após megpróbálta elkapni a nőt. Amellett, hogy olyanokat mondott neki, hogy keresse csak az elgurult gyógyszerét meg hogy milyen gáz, hogy egy tetőtéri 'patkánylyukban' lakik diplomás nő létére...Értelmiségi család, soha nem piált-cigizett-drogozott vagy verekedett, agresszívoskodott volna barki is családtaggal vagy egyáltalán bárkivel.
(Férjemékről van szó egyébként, azóta házasok vagyunk, de férjem azóta nem áll szóba az apjával).
"A húgomnak azt tanította anyukám, hogy k..va az aki nős férfira hajt." - az én anyám szájából is dőlt az efféle "bölcsesség" - szóval ostoba közhelyek ismételgetése. Mondjuk én már 16 évesen is el tudtam engedni a fülem mellett...
De, hogy megtudd a valóságot: "k..va az aki..." anyagi ellenszolgáltatásért szexel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!