Mit gondoltok i a helyes reakció ilyen viselkedésre?
van egy srác, akivel hónapokig kerülgettük egymást, de én már nem akarok tőle semmit, mert nem tudok rájönni miért ilyen fura. Egyszer kedves, elhív ide-oda, máskor meg hozzám se szól, szinte már bunkó. Letettem róla, úgy kezelem, mint a társaság többi tagját. Mára elhívtam mindenkit beülni valahova, így őt is, de mondta h nem jön aztán írt megint h lehet h később jön, aztán h majd ír h jön-e. (mindezt úgy h én közben egyszer válaszoltam h ha van kedve sokáig ott leszünk még). Nem írt, mi meg épp mentünk az utcán, amikor szembe jött. Észrevett de úgy csinált mintha nem. Odaköszöntem neki(fura volt h mit keres itt, de hát másokkal volt, tudtam h másokkal van), elmosolyodott, de oda se fordult hanem tovább ment. Na mondom ezt nem értem, mintha bármi bujkálni valója lenne, mért nem mondta h hello majd lehet h jövök vagy ilyesmi. Miért kell úgy csinálni mintha nem látna?? 10 perc múlva felhívott h hol vagyunk és odajött, de semmi "bocs poén volt", én nekem meg már elegem volt ebből és kb rá sem néztem. Nem nagyon törtetett, h ez megváltozzon, nem beszéltünk egy szót sem egymással, elvette a kabátomat h felakassza, de ennyi, aztán csak búcsúzásnál csá és kész. Miért csinált úgy, mintha nem látna? Miért jött utána akkor utánunk? Rendesen haverok közt azért megpróbálunk helyre hozni ilyeneket nem? miért nem tudott annyit mondani h bocs? Megjegyzem soha nem nyomultam rá, és soha nem kértem számon a viselkedése miatt ezért sem értem
20L
Lehet, hogy haveri körben gátlásos.
Próbálj meg kettesben maradni vele ha számodra kedves.
Az akkori viselkedésével eldönthetnéd hogyan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!