Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan ordítottam le a párom...

Jogosan ordítottam le a párom anyja fejét és jöttem el onnan?

Figyelt kérdés

Párom anyjával ilyen semleges volt a viszonyunk, beszélgettünk ha náluk voltam de nem több. Mindig mindenbe szeret beleszólni amihez köze sincs, de amikor tudtam kerültem a konfliktust, amihez csak tudtam jó képet vágtam. Beleszólogatott abba, hogy mit csináltam aznap és mit nem, mit vettem magamnak mit nem stb. 19 éves vagyok, otthon élek a szüleimmel és suliba járok szóval nem sok mindenhez lenne köze, de mindig csak mosolyogtam egyet vagy elvicceltem a dolgokat, még akkor is ha irtózatosan felidegesített.

A nagy balhé tegnap történt. Kb 1 hónapja lett meg a jogsim, és a szüleim azt mondták, azt akarják, hogy vezessek és jó sofőr váljék belőlem, gyakoroljak, így innentől ha megyek valahova mehetek autóval, megbeszéljük és ideadják nekem az egyiket.

Tegnap délután meglátogattam a páromat, autóval bátorkodtam és elmentem. Ház előtt megálltam, anyja hazajött estefelé a munkából, kérdezte kié ez a kocsi. Mondtam, hogy anyuéké, csak ezzel jöttem. Mindjárt kommentálta, hogy ő biztos nem adná oda a friss jogsis gyerekének a kocsiját. Válaszul felvázoltam neki, hogy azt akarják a szüleim, hogy gyakoroljak stb.. Majd arrébb mentem, hogy elkerüljem az esetleges vitát.

Eltelt egy kis idő és az anyja jelenlétében megkérdeztem a párom, nem-e lenne kedve elhozni egy csomagot velem, amit rendelt anyu, mert úgy is mentem volna érte, csak mehetnénk együtt. Anyukától jött a kérdés, hogy mivel megyünk? Mondom kocsival. Mindjárt kijelentette, hogy nem mehetünk kocsival, mert mit képzelek én, hogy mostmár mindenhova mászkálok kocsival, menjünk busszal. (Hozzáteszem ő a 10 házzal arrébb lévő dohányboltba is kocsival megy, de mindegy ehhez semmi közöm.)

Mondtam neki, hagy döntsem már el, hogy hova mivel megyek, mikor a szüleim engedélyt adtak rá, nem gondolnám hogy tőle engedélyt kell kérjek erre. Majd felemelte a hangját és azt mondta, hogy nem mehetünk. Na itt már beidegesedtem, és mondtam , hogy jó, akkor hazamegyek. Mentem a kocsikulcsért, ami a nappaliban volt az asztalon, erre az anyja megfogta a kulcsom és zsebrevágta, majd felvonult a hálószobájába, és közben ordított, hogy mit gondolok én, hogyha nem tetszik valami akkor innentől már egyből szaladgálok mert megtehetem kocsival, ezután magáracsukta az ajtót, a kulcsom meg nála. Na itt elkezdtem ordítani az ajtaja előtt, hogy azonnal adja vissza a kulcsom, különben felhívom a szüleim, hogy elvette a kulcsom, amihez nyilván semmi joga. Ekkor, nagy idegesen kinyitotta az ajtót és szó szerint nekem vágta a kulcsot, miközben a “nesze” szó hagyta el a száját. Fogtam és elviharzottam onnan a lehető leggyorsabban.

Azóta nem voltam ott, nem is tervezek többet menni. Párom is megdöbbent ezen a viselkedésen, azt mondta beszélt az anyjával, de vele nem lehet beszélni, ami igaz is.

Tudom, csúnya volt hogy felemeltem a hangom vele szemben, de teljesen kihozott a sodromból. Azóta zavar ez a dolog. Jogos volt szerintetek az anyja viselkedése?

2018. márc. 27. 17:08
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
92%

Jogosan ordítottál, igazad volt, de én a helyedben még a srácnak is megmondanám hogy itt a vége.Te ilyen anyóst nem akarsz magadnak, meg olyan "férfit" se, aki nem áll ki melletted.

Az anyja egy irtózat nagy büdös bunkó és sajnos már nem lehet változtatni rajta.Hagyd ott őket a francba.Jobb lesz, hidd el.

2018. márc. 27. 18:22
 32/67 anonim ***** válasza:
93%

17:55 pontosan ezt írtam volna én is.

Egy ordibáló, kontrollvesztett álattal megis mit lehet kezdeni?

Rezignáltan elmondani a kérésünket, mint ahogy 17:46 előadta. 😂

Fogalmuk nincs embereknek a való világról, hogy mennyi hülye van.

Kérdező: persze nyilvánvaló, hogy nem a fiát féltette már akkor, hiszen elmondtad, hogy TE mégy haza, de itt ezt sem értik csak jönnek az aggódással😂

2018. márc. 27. 18:23
 33/67 anonim ***** válasza:
91%
*állattal
2018. márc. 27. 18:26
 34/67 anonim ***** válasza:
95%

Írtad, hogy a kulcsot akkor rakta el, mikor már egyedül mentél volna haza és hogy állítasod szerint"tojik rád", téged nem félt. Akkor viszont valami féle irigység lesz a dologban.

Te fiatalon friss jogsival kaptál egy kocsit, hogy használd kedvedre.

Azt vetíti ki rád, hogy

1) neki ez anno nem adatott meg

2) vagy esetleg hogy ő ezt anyagi megfontolásból nem tudja biztosítani a fiának

Emiatt tudat alatt iszonyú féltékeny/irigy/dühös rád.

2018. márc. 27. 18:30
 35/67 anonim ***** válasza:
100%

Perszehogy nem a fiát féltette!

Eldurrant az irigységtől az agya, hogy neked nem elég, hogy jogsid van (gondolom barátodnak nincs), de még autót is adnak. Most majd a fiúcska is szeretne jogsit, másrészt többet fognak menni, több pénz, élmény, nem fogja kontrollálni őket, kimarad dolgokból stb.

A rémisztő az, hogy ilyen primitív ember, hogy ennyire nem tudta kontrollálni magát. Ha nem is tetszik, azért ne viselkedjen már úgy, mint egy barlanglakó.

Komolyan, örülj, hogy ezt a reakciót láttad. Most láttad az igazi arcát.

2018. márc. 27. 18:34
 36/67 anonim ***** válasza:
94%

Tök jó, mostantól az itt válaszolók logikája alapján fogok élni, annyira bulisnak tűnik :D Ha legközelebb átjön a boszorkány anyósom, akkor leüvöltöm a fejét, mert itt én vagyok itthon és nem szólhat egy büdös szót sem :D

Mindjárt keresek még pár ilyen kérdést :P

Kérdező, pattanj meg, de gyorsan. Ilyen anyóst nem akarsz. Olyan tutyimutyi alakot sem, aki a saját elmeroggyant anyjától még a jogos tulajdonod se bírja visszakérni, nemhogy megvédeni vele szemben. Agyam eldobom, hogy milyen emberek vannak...

2018. márc. 27. 18:34
 37/67 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha a barátom egy ilyen szitut végig nézne kussban mellettem, lehet, ő sem lenne a barátom utána. De ez a te dolgod. Amúgy szerintem jogos a felháborodás, a saját kocsija kulcsát pakolja zsebre, ne másét.
2018. márc. 27. 18:37
 38/67 anonim ***** válasza:
5%

"Na és, akkor mi van, ha ordított??

Minden épeszű ember ordított volna a helyében, azok is, akik itt okoskodnak, hogy más háza így, meg más háza úgy!

Ti ordítottatok volna a legjobban! "

Tèvedés, még életemben egyetlen egyszer sem ordibáltam, pedig nem tini vagyok, mint a ker´dezö, mert ennyire nem vagyok primitív. Aki ordít, az kifogyott az érvekböl és az igaza helyett hangerövel akar elérni valamit!

2018. márc. 27. 18:38
 39/67 anonim ***** válasza:
95%
Jóvan.
2018. márc. 27. 18:46
 40/67 anonim ***** válasza:
96%

Ó, hogyne, 40es, te még SOSEM (sohasem, emberek, egyetlen egyszer sem!!!!) ordítottál senkivel életedben.

Vàrj, ezt mindjárt elhiszem.

Ja, bocs, nem megy, ne haragudj.

Hol élsz, te vagy Péntek, vagy mizu?

Tudod, van az a mém, a 'Hazudj még'.

xD

Kifogyott az érvekből?? Áruld el, hogyan lehet érvelni, egy háborodottnak, aki ellopja a kulcsodat és bezárja magát vhova, onnan ordítozik ki?!

A mániákus hazudozók álláspontját is megismertük, Hölgyeim és Uraim.

2018. márc. 27. 18:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!