Jogosan ordítottam le a párom anyja fejét és jöttem el onnan?
Párom anyjával ilyen semleges volt a viszonyunk, beszélgettünk ha náluk voltam de nem több. Mindig mindenbe szeret beleszólni amihez köze sincs, de amikor tudtam kerültem a konfliktust, amihez csak tudtam jó képet vágtam. Beleszólogatott abba, hogy mit csináltam aznap és mit nem, mit vettem magamnak mit nem stb. 19 éves vagyok, otthon élek a szüleimmel és suliba járok szóval nem sok mindenhez lenne köze, de mindig csak mosolyogtam egyet vagy elvicceltem a dolgokat, még akkor is ha irtózatosan felidegesített.
A nagy balhé tegnap történt. Kb 1 hónapja lett meg a jogsim, és a szüleim azt mondták, azt akarják, hogy vezessek és jó sofőr váljék belőlem, gyakoroljak, így innentől ha megyek valahova mehetek autóval, megbeszéljük és ideadják nekem az egyiket.
Tegnap délután meglátogattam a páromat, autóval bátorkodtam és elmentem. Ház előtt megálltam, anyja hazajött estefelé a munkából, kérdezte kié ez a kocsi. Mondtam, hogy anyuéké, csak ezzel jöttem. Mindjárt kommentálta, hogy ő biztos nem adná oda a friss jogsis gyerekének a kocsiját. Válaszul felvázoltam neki, hogy azt akarják a szüleim, hogy gyakoroljak stb.. Majd arrébb mentem, hogy elkerüljem az esetleges vitát.
Eltelt egy kis idő és az anyja jelenlétében megkérdeztem a párom, nem-e lenne kedve elhozni egy csomagot velem, amit rendelt anyu, mert úgy is mentem volna érte, csak mehetnénk együtt. Anyukától jött a kérdés, hogy mivel megyünk? Mondom kocsival. Mindjárt kijelentette, hogy nem mehetünk kocsival, mert mit képzelek én, hogy mostmár mindenhova mászkálok kocsival, menjünk busszal. (Hozzáteszem ő a 10 házzal arrébb lévő dohányboltba is kocsival megy, de mindegy ehhez semmi közöm.)
Mondtam neki, hagy döntsem már el, hogy hova mivel megyek, mikor a szüleim engedélyt adtak rá, nem gondolnám hogy tőle engedélyt kell kérjek erre. Majd felemelte a hangját és azt mondta, hogy nem mehetünk. Na itt már beidegesedtem, és mondtam , hogy jó, akkor hazamegyek. Mentem a kocsikulcsért, ami a nappaliban volt az asztalon, erre az anyja megfogta a kulcsom és zsebrevágta, majd felvonult a hálószobájába, és közben ordított, hogy mit gondolok én, hogyha nem tetszik valami akkor innentől már egyből szaladgálok mert megtehetem kocsival, ezután magáracsukta az ajtót, a kulcsom meg nála. Na itt elkezdtem ordítani az ajtaja előtt, hogy azonnal adja vissza a kulcsom, különben felhívom a szüleim, hogy elvette a kulcsom, amihez nyilván semmi joga. Ekkor, nagy idegesen kinyitotta az ajtót és szó szerint nekem vágta a kulcsot, miközben a “nesze” szó hagyta el a száját. Fogtam és elviharzottam onnan a lehető leggyorsabban.
Azóta nem voltam ott, nem is tervezek többet menni. Párom is megdöbbent ezen a viselkedésen, azt mondta beszélt az anyjával, de vele nem lehet beszélni, ami igaz is.
Tudom, csúnya volt hogy felemeltem a hangom vele szemben, de teljesen kihozott a sodromból. Azóta zavar ez a dolog. Jogos volt szerintetek az anyja viselkedése?
Jogosan ordítottál, igazad volt, de én a helyedben még a srácnak is megmondanám hogy itt a vége.Te ilyen anyóst nem akarsz magadnak, meg olyan "férfit" se, aki nem áll ki melletted.
Az anyja egy irtózat nagy büdös bunkó és sajnos már nem lehet változtatni rajta.Hagyd ott őket a francba.Jobb lesz, hidd el.
17:55 pontosan ezt írtam volna én is.
Egy ordibáló, kontrollvesztett álattal megis mit lehet kezdeni?
Rezignáltan elmondani a kérésünket, mint ahogy 17:46 előadta. 😂
Fogalmuk nincs embereknek a való világról, hogy mennyi hülye van.
Kérdező: persze nyilvánvaló, hogy nem a fiát féltette már akkor, hiszen elmondtad, hogy TE mégy haza, de itt ezt sem értik csak jönnek az aggódással😂
Írtad, hogy a kulcsot akkor rakta el, mikor már egyedül mentél volna haza és hogy állítasod szerint"tojik rád", téged nem félt. Akkor viszont valami féle irigység lesz a dologban.
Te fiatalon friss jogsival kaptál egy kocsit, hogy használd kedvedre.
Azt vetíti ki rád, hogy
1) neki ez anno nem adatott meg
2) vagy esetleg hogy ő ezt anyagi megfontolásból nem tudja biztosítani a fiának
Emiatt tudat alatt iszonyú féltékeny/irigy/dühös rád.
Perszehogy nem a fiát féltette!
Eldurrant az irigységtől az agya, hogy neked nem elég, hogy jogsid van (gondolom barátodnak nincs), de még autót is adnak. Most majd a fiúcska is szeretne jogsit, másrészt többet fognak menni, több pénz, élmény, nem fogja kontrollálni őket, kimarad dolgokból stb.
A rémisztő az, hogy ilyen primitív ember, hogy ennyire nem tudta kontrollálni magát. Ha nem is tetszik, azért ne viselkedjen már úgy, mint egy barlanglakó.
Komolyan, örülj, hogy ezt a reakciót láttad. Most láttad az igazi arcát.
Tök jó, mostantól az itt válaszolók logikája alapján fogok élni, annyira bulisnak tűnik :D Ha legközelebb átjön a boszorkány anyósom, akkor leüvöltöm a fejét, mert itt én vagyok itthon és nem szólhat egy büdös szót sem :D
Mindjárt keresek még pár ilyen kérdést :P
Kérdező, pattanj meg, de gyorsan. Ilyen anyóst nem akarsz. Olyan tutyimutyi alakot sem, aki a saját elmeroggyant anyjától még a jogos tulajdonod se bírja visszakérni, nemhogy megvédeni vele szemben. Agyam eldobom, hogy milyen emberek vannak...
"Na és, akkor mi van, ha ordított??
Minden épeszű ember ordított volna a helyében, azok is, akik itt okoskodnak, hogy más háza így, meg más háza úgy!
Ti ordítottatok volna a legjobban! "
Tèvedés, még életemben egyetlen egyszer sem ordibáltam, pedig nem tini vagyok, mint a ker´dezö, mert ennyire nem vagyok primitív. Aki ordít, az kifogyott az érvekböl és az igaza helyett hangerövel akar elérni valamit!
Ó, hogyne, 40es, te még SOSEM (sohasem, emberek, egyetlen egyszer sem!!!!) ordítottál senkivel életedben.
Vàrj, ezt mindjárt elhiszem.
Ja, bocs, nem megy, ne haragudj.
Hol élsz, te vagy Péntek, vagy mizu?
Tudod, van az a mém, a 'Hazudj még'.
xD
Kifogyott az érvekből?? Áruld el, hogyan lehet érvelni, egy háborodottnak, aki ellopja a kulcsodat és bezárja magát vhova, onnan ordítozik ki?!
A mániákus hazudozók álláspontját is megismertük, Hölgyeim és Uraim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!