Mit tegyek ha a barátnőm anyja nem fogad el a származásom miatt?
Ezzel az anyós témával nem vagy egyedül, szinte minden férfi a sorstársad :)
Ha elveszed a barátnődet, akkor számíthatsz rá, hogy egész életedben gúnyolni, provokálni próbálnak majd, akárhányszor náluk lesztek.
De ez ne zavarjon téged... tekints rájuk úgy, mint néhány emberre. Ne érdekeljen a véleményük, ne próbálj megfelelni nekik. Ha segítségre van szükségük, akkor segíts, de csak annyit amennyi épp nagyon szükséges.
Hajrá! :)
Ne az anyóst akard elvenni, hanem a lányát.
Bőven akad úgy is, hogy az anyós OK, de a menyecske elvi okokból ellene van.
A lányt veszed el,nem az anyóst. Időbe fog telni,de lenyugszik. Viszont azzal egyetértek,hogy csak akkor lépj,ha a lány sziklaszilárdan melletted áll.
(Én és párom anyja tavaly nyáron kaptunk össze,mert nem engem,hanem a párom exét akarja menyének.(Azelőtt májusban költöztünk össze) Aztán decemberben felhívott,hogy mikor megyünk hozzá karácsonykor? Párom mondta,hogy az én szüleimnél leszünk Németországban. Azóta nem beszéltünk,pedig mindjárt karácsony megint.
Van még egy fia,és az anyuka közös lakásban él a nagyszülőkkel,illetve párom exével)
"akkor most visszaköltözöm-e"
Mondanám, hogy igen, a lányával együtt, ha találtunk neki munkát. xD
Bízom a barátnőmben. Olyan még nem volt hogy az anyjának adott volna igazat velem szemben. Annál okosabb nő (: 6 éve ismerem, 4 éve vagyunk együtt.
Svábok (akiket anyukánál megismertem) egymást is nehezen viselik, pl egyik szomszédos falu kollektívan utálja a másikat. Ne kérdezd miért, én sokszor azt sem értem amit beszélnek, pedig tudok valamennyit németül. :)) A barátnőm édesapja szintén nem sváb, nem is falusi, ki is utálták rövid idő alatt. Persze nekem eszem ágában sincs odaköltözni, pedig anyuka pedzegette. Most 46 km-re lakunk, 40 perc autóval.
Köszönöm a válaszokat! Külön köszi a tippet hogy ijesztgessem azzal hogy kiköltözünk Romániába. :DD
Utso te akkora vadbarom vagy, mint ide Lachaza...
A bocskoros romant a Regatvan keresd, kerdezo nem tehet rola, h Erdely, ahol szuletett, mostnar a romanok bitoroljak.
9 es valaszolot siman ki tudnam belezni.
Egyebkent mi az atyauristen kozod kenne ahhoz, a draga lanyod kihez megy hozza?
Monkey
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!