Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek ha a barátnőm...

Mit tegyek ha a barátnőm anyja nem fogad el a származásom miatt?

Figyelt kérdés
Erdélyi vagyok, anyuka meg sváb. Kisgyerek korom óta Magyarországon élek. Tegnap pl nála voltunk(ha nem megyünk mert ne adj isten más dolgunk van, akkor jön hogy én biztos tiltom tőle a lányát, biztos bezárom meg ilyesmi), és elkezdi mondani hogy ő olvasta hogy Románia már lehagyta Mo-t, ott sokkal jobbak a lehetőségek, akkor most visszaköltözöm-e. De volt ilyen is hogy a Vöröskeresztnek válogattunk ruhákat adománynak, és mindenre azt mondta 'na ez mehet a románoknak'. 1-1 ilyen beszólás után rám néz gunyorosan mintha provokálni akarna, várja hogy mikor ordítom le a fejét. Na azt várhatja. A tegnapi esetet meg letagadta a szemembe mikor a barátnőm szembesítette. Én próbáltam alkalmazkodni, én nem szeretem hogy az anyja meg a nagyanyja kiabálva beszélget, mégis elviselem. Nyáron Horvátországból jöttek haza, széthajtották a kocsit, Pécs környékén lerobbantak. Senki nem volt hajlandó lemenni értük csak én.(akkor egy ideig csönd is volt). Barátnőmet nagyon szeretem, ő mellettem áll, de az anyja így is sokszor zsarolja, manipulálja. Novemberben a szülinapján meg akarom kérni a kezét, de rosszul vagyok ha belegondolok hogy akkor megkapom ezt a nőt anyósnak mert nem hiszem hogy az esküvő után hipphopp meg fog szeretni a két szép szememért...

2017. okt. 22. 16:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

9. válaszoló

Most megfogtál. Mi, bocskoros románok azért települtünk ide hozzátok hogy elvegyük a lányaitokat, de legalább az igazán szépeket és okosokat és bocskoros románnékat csináljunk belőle. Ha minden igaz, akkor az én küldetésem hamarosan beteljesedik, no utána persze legalább 1, de inkább 2 bocskoros kis románkát is szeretnék csinálni neki, akik természetesen bocskorral a pici lábukon fognak születni. Persze már így is van egy bocskoros román macskánk, akit a barátnőm apai nagyszüleitől kaptunk a Balaton-felvidékről, de én teljesen elrománosítottam, sőt bocskort is húztam mind a 4 lábára. Ha meglesznek a bocskoros kis román gyerekek, azt hiszem egy bocskoros román kutyát is szeretnék.

2017. okt. 22. 20:26
 12/19 A kérdező kommentje:

Most már tudod hogy senki sem tud úgy románozni mint mi erdélyiek.

Köszi aki törölte a bejegyzését!

2017. okt. 22. 20:27
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Nyugodtan kérd meg a kezét, anyóst meg csak oltogasd úgy ahogy ő téged. sok boldogságot :)
2017. okt. 22. 20:33
 14/19 anonim ***** válasza:
93%

11

Fuh ez nagyon odab.sz.

Frappáns válasz a csùfolkodónak ;)

2017. okt. 22. 21:00
 15/19 anonim ***** válasza:
92%

Off

Bejegyzest nem tud torolni valaszolo, sztem az tortenhetett, hogy sokan jelentettek igy az adminok toroltek.

2017. okt. 22. 21:03
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Akkor az egy jó sváb falu, ha svábul is beszélnek. Mert különben még a minta falvaikban is az a probléma, hogy 40-50 alatt senki nem beszél már az anyanyelvén.

A gyerekeknek nem lesz jó, az biztos.

Választani kell, ha magyarok akartok lenni, elveszítitek a sváb oldalt. De biztos nem baj, ha ilyen a helyzet. Az se rossz ötlet, hogy Erdélybe költözzetek a te családodhoz.

2017. okt. 22. 23:29
 17/19 anonim ***** válasza:
76%

Ha a barátnőd nem ül fel az anyukája manipulálásának,kérd meg nyugodtan a kezét.

Viszont ne 46 km-re költözzetek el anyóséktól,hanem messzebb,akár 460 km-re,vagy több.Minél kevesebbszer látnak,egy idő után megembereli magát,ha a lánya miatt nem is,az unokák miatt,ha normális.Mondjuk sajnos vannak olyan anyósok meg apósok,akik az unoka miatt sem képesek normalizálódni,de abból kevesebben vannak,szerencsére.

Anno unokatesóm pasiját marta a nagybátyám a háta mögött,de 3 év után egy családi nyaralás alkalmával megkedvelte.Úgyhogy ez is lehet egy alternatíva,de csakis sok szabad térrel a számotokra.

Anyukám az összes pasimmal is eljátszott hasonló műsorokat,mint az anyósod.Ezért nem akarom hazahozni februárnál előbb,mert ha a származását nem is,a korát simán kikezdi(+8 év az ő javára).

2017. okt. 23. 01:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Nőknek is van anyósuk, az enyém se kutya! :DD De én nem anyóst szeretem, hanem a fiát. Ha mást nem is, de őt jól csinálta meg.

A távolság megszépíti a kapcsolatokat, azt mondják..

2017. nov. 2. 01:11
 19/19 A kérdező kommentje:

Hú, köszi hogy még mindig írtatok! Nagyon sok minden történt azóta körülöttünk, röviden: anyuka elköltözött a (nem Orsós)párjához Miskolcra. Hiába könyörgött neki az anyja, a két lánya hogy vegyen egy lakást(bárhol!) ahova tud menni, ha onnan kiteszik és ne éljenek fel 12 milliót mert utána mehetnek az utcára. Csakazértse. Barátnőm azóta nem beszél az anyjával. Ma kiműtötték szegénykémnek a bölcsességfogát, 16-án megy varratszedésre. 20-án (születésnapján) megkérem a kezét. Már megvan a gyűrű amit csináltattam neki, azóta magammal hordom nehogy megtalálja, mert nagy takarító :))

[link]

A doboza annyira nem tetszik(sima ezüst doboz, bársonyszerű fehér akármivel van kibélelve), de ezek a csicsás szívecskés plüss meg hasonlóktól kiráz a hideg(mindkettőnket). Arra gondoltam hogy vagy a tányérjára teszem vacsora után vagy pedig belefűzöm a bocskoros román macskánk nyakörvébe és úgy adom a kezébe. :DD

2017. nov. 9. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!