Miért teszi ezt a párom anyja?
Az anyósod egy jó ember és egyerű szeretne lenni, mert a gyerekeskedés a kapcsolatozok fontos neki is.
Szeretné, hogy boldogok legyetek.
Szerintem, ilyen egyszerű.
Anyós helyében én még ki is röhögnélek titeket... szünet, nem beszéltek... ovisok vagytok, vagy mi?!
Ha annyira szar a kapcsolat - márpedig az -, akkor szakítani kell, nem játszani egymás idejével és pont.
Ahogy én látom:
Anyósnak nem voltál eddig szimpatikus, igy valószinűleg nem a fiától, hanem tőled sajnálta a támogatást. Most, hogy ilyen nem beszélős fázisban vagytok, tuti azt gondolja, hogy akkor ennyi volt, te már nem vagy képben, mostantól akkor azzal támogatja a fiát amivel szeretné.
Amúgy miért baj ez? Jobb későn mint soha nem? Ti szerintem úgysem fogtok sokáig együtt maradni, mivel nem vagytok elég érettek. Mennyire dedós viselkedés ez, hogy igy próbáljátok rendezni a dolgokat, hogy nem beszéltek? Viszont ha nem beszéltek, akkor honnan jött neked ez az információ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!