Ha anyósom nekem panaszkodik a másik menyéről, akkor rólam is ezt teszi?
Ha anyósom meglátogat, akkor általában rövid idön belül szóba kerül sögornőm. Panaszkodik róla, hogy viselkedik, miket mond, hogyan neveli a gyerekeit stb...
Eszembe jutott, vajon amikor sógornőmnél van, rólam panaszkodik-e?
Köztünk viszonylag jó a kapcsolat, de néha elkent szoktam mondani neki és ha hülyeséget beszél akkor szoktam figyelmeztetni, de csak normális kereten belül.
Vélemény?
Nem biztos.
Az is lehet, hogy pletykás, és mindenkinek mindenkiről.
De lehet, hogy neked azért mondja el ezeket a sógornődről, mert téged szeret és őt nem.
Kérdezd meg a sógornődet :)
Úgy lennék vele, hogy biztos rólam is pletykál, de leszarnám. Ha meg mégse, azt is.
Nekem anyám tesz néha megjegyzést a sógornőmre. Meghallgatom, de azért néha megvédem a sógorasszonyt, mert van, amikor elfogult a bátyámmal szemben. De szerintem nincs igazán rosszindulatú pletykálás a családban. Ha nálatok sincs, akkor szerintem hadd mondja az anyós, ha nincs jobb dolga.
Nekem is ez van...én nagyon kínosan érzem magam ettől, mert én bírom a sógornőmet, egy tündéri nő.
Én párszor elkaptam, hogy rólam is beszél, bár csak olyanokat, amiket nekem is mondott a szemembe, annyira nem zavart.
Attól függ, miket mond el neked, mire panaszkodik, mit sérelmez a másikban, lehetséges, hogy csak az zavarja és téged meg békén hagy a hátad mögött...de ez ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!