Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A baratommal 11honapja vagyunk...

A baratommal 11honapja vagyunk egyutt. Egy helyen lakunk. Megsem probaltak megismerni az elvalt szuleim utan itelkeznek az apja nem is koszon nekem egyszer beszeltunk akkor is kimutatta mennyire nem kedvel az anyja folyton beszologat. Mit tehetnek?

Figyelt kérdés
Baratom, szülei, kapcsolat

2017. ápr. 26. 20:10
 1/9 Simon O. válasza:
38%
Szerintem tisztáznod kéne ezt velük. Ők sem csinálhatják ezt örökké.
2017. ápr. 26. 20:17
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
A párommal 1 hónap múlva leszünk 3 éve együtt, a szülei, vagyis az anyja nem akar megismerni sem, csak azért, mert magyar vagyok, ők meg nem. Szerinted? Arra hivatkozik, hogy a tesója is másik országból származó nőt vett feleségül, aki tönkrevágta az életét! Na? Csapj a kezembe!
2017. ápr. 26. 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy az elvált szüleid után ítélkeznek?

A barátod mondta?

Mit követtek el a szüleid, azon kívül, hogy elváltak?

2017. ápr. 26. 20:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Pacsi ✋
2017. ápr. 26. 23:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Semmit nem kovettek el apam ivott es csinalta a fesztivalt ezert elvaltak mikor 2-3eves voltam. Kozel laknak apamhoz ezert utanna itelnek meg..

Es igen a baratom mondta meg kb.. az apja a szemembe mondta, h nem kedvrl mert apam lanya vagyok pedig kb 7even at nem is tartottam apaval a kapcsolatot mostanaig..

2017. ápr. 26. 23:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Hat igazobol nincd veluk mit tiztazni amikor az apja koszonni sem akar.. ja igen az anyja folyton beszologat mindenert semmi sem jo neki akarmit tehetnek es mikor kerdeztem miert ilyen bunko velem azt mondta h o nem az csak kinyilvanitja nem tetszeset en probaltam vele kedves lenni de tenyleg de ugyan mondja mar meg valaki miert legyek kedves valakivel hiba a baratom anyja ha ilyen egy bunko?! Szval tenyleg tanacstalan vagyok.
2017. ápr. 26. 23:33
 7/9 omba ***** válasza:
85%

Először is a párod dolga volna emberi viselkedésre szorítani a szüleit.

Másodszor meg ne csináljatok olyan programot, ahol találkozol velük.

Apámnak se tettszett a feleségen, így aztán vagy 2 évre kimaradt az életünkből, - ennyi.

2017. ápr. 27. 10:35
 8/9 anonim válasza:
60%
Szard le,ha ilyen kretének.Ismeretlenül már ők leìrtak.Mit lehet tenni?!Semmit!!Jó hogy azt nem várják hogy térden állva könyörögj nekik.😠Engem se szeretett volt anyósom,nem mentem hozzájuk.A párodnak meg melletted kell állnia,hiszen ez a természetes!
2017. ápr. 27. 15:40
 9/9 L.Bandita válasza:
64%

Örülj neki legalább nem kell velük találkoznod. Mindenhol úgy van, hogy az após és anyós pajtás egy szükséges rossz. El kell őket viselni, ideig óráig, hagyni kell hogy kiokoskodják magukat, mert azt nagyon szeretnek ,a békesség kedvéért.

Mond meg a barátodnak, hogy te mindent megpróbáltál, de ami nem megy azt nem szabad erőltetni.Ennyi.

2017. ápr. 28. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!