Mit kezdjek/kezdjünk túlzottan vallásos anyóssal/apóssal? 21/N
Hàt nem tudom. Párod szülei (nem anyós, após!!) elég furàk. A mi csalàdunk is vallásos, szüleim minden vasárnap járnak templomba, anyum sokszor hétköznap is, ők is imádkoznak evés előtt, Bibliát olvassàk stb. Mégis mikor 17 éves voltam, és az első barátom volt, megengedték hogy a srác ott aludjon nálunk. Sosem problémáztak ilyen téren.
Én most 21 vagyok mint te, és már 2 éve külön élek tőlük. Misére ugyanúgy hetente járok mint régen. Evés előtt általában nem szoktam imádkozni, lefekvés előtt egy rövidet igen. Plusz ha néha meghallom a harangszót, elmondom az Úrangyalát. Mindezt azért írtam le, hogy tudjátok. Mert most jön a csattanó: jelenleg nincs párkapcsolatom, viszont az egyik munkatàrsammal hetente összejárunk ágytornázni. A bibi hogy ő 15 évvel idősebb tőlem és vam barátnője (igaz, elég sz@r a kapcsolatuk). És minderről a csalàdom tud, sőt szurkolnak is hogy összejöjjünk a pasival (van rà esély).
Egy szó mint száz, nem a vallásossággal van gond, hanem magukkal a szülőkkel, az irànyításmániásságukkal. És hidd el, ők ilyenek maradnak. És a pasid is ilyen töketlen marad. Csak gondolj bele: mi lesz 3-4-5 év múlva ha pl hàzasságot meg gyereket akartok? Komolyan azt akarod hogy "anyósod" szervezze meg majd az esküvőt meg ő nevelje majd a gyereket? Mert ilyen természetű emberek mellett erre szàmíts. Párod fix hogy nem fog kiàllni melletted. Ő életed szerelme? Ugyan màr. 3 hónap után ezt így tudod? Hatalmas pofára esés lesz ebből, nekem elhiheted. De persze mindenki a saját bőrén tapasztal meg mindent, másra úgysem hallgat.
Ha tenyleg komolyan gondoljatok akkor beszeljetek veluk hogy ti nem akartok templomba jarni es ezt tartsak tiszteletben mint ahogy ti is azt hogy kozos kajanal imadsag van.
Ha tenyleg jol megvagytok akkor tarts ki mellette es ha a hazassagig eljuttok akkor egy szava se lehet anyosnak h egyutt aludtok.
Az en anyosomek is konzervativak de nem vallasosak. Mikor eloszor voltam naluk akkor a felesegem apartmanjaban voltunk es azt mondtuk hogy a nappaliban aludt a felesegem :D
Mikor o volt nalunk akkor mondtuk h egy szobaban vagyunk de nem szoltak ra semmit, gondolom azert aggodtak.
Aztan osszehazasodtunk es most mar nem szolnak egy szot se, sot anyos mondta hogy menjen el felesegem fogamzasgatlot iratni :D
Sot anyos mondta hogy menjen el felesegem fogamzasgatlot iratni :D
O,nekem ne anyos mondjon meg ilyet. Biztos nagyon szeretne unokát h védekezőszert irratat a menyével. :O
Az én családom is vallásos,és a volt párom szülei is.Templomba én sem szerettem járni,de jó sokáig jártam mivel a párom is ott volt és így több időt "tölthettünk együtt". Az én anyámék voltak olyanok,hogy nem engedték,hogy együtt aludjunk.De aztán én kiálltam magamért és elmentem szépen a barátomhoz aludni (már 18 voltam). Anyám este hívogatott a párom szüleit is,sőt volt pofája eljönni és az ablak alatt dudálgatni este.Nagyon felidegesített főleg,hogy ő betegesen örök életemre magához akart láncolni,mindig csak vele mehettem mindenhova kiveve suliba. Aztán megértette és hazament,reggel már 8kor ott àllt,nekem elegem volt a zsarnokságából és leléptem.Ha vele maradok sosem lehetett volna saját életem mert mindig a nyakamba lihegett.
Szerintem közösen meg kéne mondanotok a szülőknek,hogy probléma van.Ha ezek után se valtozik semmi és nem akarsz mást keresni akkor kénytelen vagy elfogadni ezt a sz*r helyzetet és szivatni magad,meg megfeleni nekik.
Aszondja hivo, de sokkent eri az asztali aldas.
Ekkora bullshitet meg nem keresztenykent is nehez felfognom :D. Maradjunk annyiban, hogy neked nem a vallassal van a bajod, hanem azzal, hogy nem aludhattok egyutt. Arra meg az a megoldas, hogy felnott emberkent nem a 3 honapos randipartnered (neked nincs anyosod) edesanyjanak szokasait fikazod a gyakorin, hanem megteremted magadnak a helyet, ahol a sajat szokasaidnak megfeleloen alakitod az eletedet. Igy csinaljak a felnottek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!