Mit kezdjünk anyósom pasasával?
Figyelt kérdés
Anyósom özvegy. Most talált magának valakit, akivel majd fel akarja újítani a szülői házat és vele akar megöregedni, mert egy irtó rendes ember. Ezen a héten látogattak meg minket. Nos ez a "rendes ember" 4 napig volt nálunk. Meg kellett reggeliztetni, ebédeltetni és vacsoráztatni, ráadásul 4 napig ott ült a fotelben a nappaliban és nem lehetett tőle csinálni semmit. Decemberben megint jönni akarnak. Nekem már most borsódzik a hátam! 45/f2013. nov. 9. 08:47
1/22 anonim válasza:
Ez a reggelizetést hogy kell érteni? Mert például ha vendégségben vannak akkor naná hogy ti főztök, bár hidd el én is tudom hogy a reggeliztetésnek is vannak különböző vállfajai :)
2/22 A kérdező kommentje:
Hát együtt reggeliztünk. De nem is ezzel van a baj, hanem azzal, hogy az anyósom büszke rá, hogy ez egy borzasztó aktív, törekvő ember, aki majd felújítja a szülői házat és majd állatokat tartanak stb. Nos én ehhez képest azt láttam, hogy egy lusta disznó az illető, aki 4 napon kersztül még az orrát sem dugta ki a lakásból és elvárta, hogy körbeugráljuk.
2013. nov. 9. 08:54
3/22 anonim válasza:
Anyád nem látja, hogy ez egy magának való ember?
4/22 A kérdező kommentje:
Úgy vélem, hogy anyósom már elég régóta van egyedül (20 év) és nem válogat.
2013. nov. 9. 08:58
5/22 anonim válasza:
Megis mit kellene csinálnia egy vendégnek nálatok????
6/22 anonim válasza:
Anyósod azzal köti össze az életét, akivel csak akarja. Mégis mit kellett volna csinálnia nálatok? Porszívózni, festeni, főzni?
Azt a néhány napot az évben, amit együtt kell töltenetek, bírd ki.
7/22 anonim válasza:
Mondd meg a feleségednek, hogy álljon végre a sarkára, és mondjon nemet az élősködő mostohaapjának! Az ő dolga lenne, minden normális embernek látnia kellene,hogy 4 napig nem tespedünk senkinél, idegenül meg főleg.
8/22 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy ez a "pár nap" egy hét lesz minden hónapban, mert nyugdíjasok és jól érzik magukat nálunk.
2013. nov. 9. 09:44
9/22 anonim válasza:
Dehogy lesz egy hét, ne szivass már. Be se engedném őket, menjenek a p,csába, a feleséged is pampoghat, de ha ő nem áll oda, akkor neked kell. Miért kell mindig engedni? NEM és kész, látogatni jöhetnek, ti is mehettek, de nem napokra, kész, ha megsértődik, legalább tényleg nem fog menni.
10/22 A kérdező kommentje:
9:43-as! Látom, hogy érzed a problémám lényegét. Köszönöm a választ! Nekem 100%-ban hasznos.
2013. nov. 9. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!