Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit kezdjek/kezdjünk túlzottan...

Mit kezdjek/kezdjünk túlzottan vallásos anyóssal/apóssal? 21/N

Figyelt kérdés
Három hónapja vagyunk együtt barátommal, neki első kapcsolat. Minden tökéletes, szülőket kivéve. Ne értsetek félre, aranyosak, kedvesek, szeretnek és én is őket nagyon de nekem ez a túlzott vallásosság sok. Kezdődött ott, hogy először mentem, s tekintve hogy csak az odautam 3 óra ott aludtam, ellenben anyós előre közölte hogy külön szoba, barátom nyugtatott hogy változik ez, csak kissé konzervatívak. A második sokk akkor jött amikor leültünk ebédhez és hirtelen mindenki keresztet vetett és asztali áldást mondott. Drága párom ezt nem említette, ekkor értettem meg miért is nem alhatunk mi együtt. Vasárnap reggel hajtották hogy menjünk el velük templomba misére, de én még erre nem állok készen.. hiába tartom magam egy hívő embernek, nekem nem téma a minden vasárnap templomba járás. Na már most azért, mert reggel nem mentünk el, barátomnak el kellett este mennie. Majd már kb 2 hónapja voltunk együtt, barátom megkockáztatta hogy velem alszik. Örültünk is, nem szólt anyuka, egészen addig amíg legközelebb nem mentem, jelezte hogy ilyet többet ne csináljunk. Magyarán egyáltalán nem alhatunk nála együtt. És azért elég szar érzés félálomban hallani ahogy kimászik mellőlem és átmegy a szobájába. Most szombaton koncertre megyünk és egyszerűen szörnyű lesz hogy megint nem alhat velem, és mondja Ő hogy majd azt mondja hogy nem volt ereje átmenni, mert fáradt volt, én nem akarom hogy baj legyen ebből és csalódjanak benne a szülei, hisz ő alapjában véve egy nagyon jó gyerek és nem akarom hogy azt higgyék, hogy ellenük akarom fordítani. Én próbálok alkalmazkodni, de nekem ez már sok. Nem tudom mit tehetnék, de kicsit már kiakaszt a dolog. Nálunk nem alhat nagyon, mert nincs helyünk, két szobára és három ágyra vagyunk négyen, nem mindig adatik meg hogy legyen hely. Kérlek segítsetek mert kicsit már kezdünk ebbe beleőrülni. A válaszokat előre is köszönöm!

2018. jan. 19. 21:02
1 2 3 4
 11/36 Zoli780806 ***** válasza:
37%
Hallgass a szívedre!
2018. jan. 19. 21:31
 12/36 anonim ***** válasza:
75%

az én barátom szülei Jehova tanúi. én sem aludhattam egy szobában vele, mikor meglátogattam őket (Angliában élnek), barátommal kivettünk egy szobát a hotelben, 5 percre tőlük. étkezések előtt imádkoztunk, nem haltam bele hogy ki kellett mondanom hogy amen. mondjuk ők nem próbáltak rávenni hogy menjünk misére, tiszteletben tartják, hogy se engem, se barátomat nem érdekli a vallás (őt vallásosan nevelték, de abszolút elfogadták és megértették, mikor barátom megmondta neki hogy őt nem érdekli a vallás).

decemberben a nagymamáját látogattuk meg Franciaországban, ő is Jehova tanúja de őt nem zavarta hogy egy ágyban aludtunk. ő nem ragaszkodott az asztali áldáshoz, misére se hívott minket.

2018. jan. 19. 21:32
 13/36 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as! Egyetemre együtt járunk a fővárosban, egy szakra, de lakóhelyileg már távolabb vagyunk. Megoldható.

Kedves 10-es! NEM akarok mást keresni. Azt asztali áldásosdit már megszoktam, csak van hogy ketten eszünk, anyuka körülöttünk mászkál de olyankor nincs bennem meg páromban sem hogy jajj most imázzunk, persze közös kajálásnál eleget teszek, hisz mégis befogadott a család és ennyivel tartozom. De engem ne akarjanak minden vasárnap templomba cibálni, ha én nem akarom. Egyszer mentünk el, ketten párommal de nekem még ez is para volt, évek óta nem jártam misén. Teszem hozzá pánikbeteg vagyok, és a mise kellős közepén lettem rosszul, nem viselem jól az idegen helyzeteket! Megértem ha valaki havonta/kéthavonta eljár, de könyörgöm, ne minden vasárnap!

14/36 anonim ***** válasza:
56%
Nem a másik feled! Ha az lenne, a szüleivel már régen megbeszélte volna, hogy ha te jössz, akkor te ott alszol VELE! És nem külön szobában.
 15/36 anonim ***** válasza:
83%

NEKED lehet hogy a másik feled, de hogy te neki nem vagy az, az is száz.

Veled van, mert... ezt ő tudja, miért, de ha tényleg annyira szeretne, akkor kiállna kettőtökért, de ő sunyin meghúzza magát.

Egész életében íg fog tenni, de ez van, ha neked jó szenvedni, akkor tessék.

21 vagy, a legjobb éveidet cs.szed el egy ilyenre.

2018. jan. 19. 21:38
 16/36 anonim ***** válasza:
6%
12: te még annyit sem tudsz, hogy a tanúknál nincs mise, nekik összejövetel van hetente többször. Ennyire nem érdekelt a másik ember, a lényeg az volt, hogy szét tudd tenni a lábad. Emberileg nulla vagy.
2018. jan. 19. 21:39
 17/36 anonim ***** válasza:
70%

Válassz, vagy elfogadod vagy nem.

Én is keresztény vagyok és a családom is az. Nekem teljesen természetes, hogy imádkozunk evés előtt és hogy vasárnap szentmisére megyünk. Ez nálunk annyira evidens, mint a fogmosás. Nyilván ne várd el, hogy csak miattad változtassanak, meg miért is kéne? Ezek nem megátalkodott és borzasztó dolgok...

2018. jan. 19. 21:41
 18/36 anonim ***** válasza:
77%

Szegény gyereket menekülésre buzdítjátok.

Ez a kapcsolat nem jó. Messze laktok, ebből jó nem sülhet ki, vagy nézzetek ki egy albérletet. Suli mellett is lehet dolgozni.

2018. jan. 19. 21:47
 19/36 anonim ***** válasza:
60%

Nem, nem tökéletes minden, ugyanis kifejtetted, mekkora probléma van. Akár belátod, akár nem, "anyósod" (khm... 3 hónap járás után inkább mondjuk úgy, a barátod anyukája) mindig mindenbe bele fog szólni. A saját házában mindenki a saját szabályai szerint él. A fia nem fog ellene fordulni, alkalmazkodik hozzá, mindig az anyja lesz az első nő az életében.

Egyébként ez is elég kínos, hogy nő létedre te szaladgálsz folyton a farok után, már bocsi. Miért nem ő megy hozzád?

2018. jan. 19. 21:48
 20/36 anonim ***** válasza:
52%

Szexelnii nem csak éjszaka ágyban lehet,oldjátok meg,millio lehetőseg lépcsőház,lift,éttermi mosdó,autó,barát lakása,szálloda stb vannak sokan akik igy oldják meg felnőttként is még 24 évesen hála az agymostt vallási fanatkius szülőknek h csak házasság után lehet... De 21 évesen nem pazarolnék időt olyanra aki sunyog nem áll ki értunk, és akivel kb majd a nászágyon csinálhatnám legálisan,normális pár nem a nászéjszakán jön rá h még se jó együtt az ágyban, akkor kb meg ette a fene,a jó szexulitás alap egy boldog párkapcsolatban,aki szerint nem számit az nem igazán élvezte még a párjával,nem beszélgetni akartok egymással gondolom..

35 N

2018. jan. 19. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!