Mit kezdjek/kezdjünk túlzottan vallásos anyóssal/apóssal? 21/N
az én barátom szülei Jehova tanúi. én sem aludhattam egy szobában vele, mikor meglátogattam őket (Angliában élnek), barátommal kivettünk egy szobát a hotelben, 5 percre tőlük. étkezések előtt imádkoztunk, nem haltam bele hogy ki kellett mondanom hogy amen. mondjuk ők nem próbáltak rávenni hogy menjünk misére, tiszteletben tartják, hogy se engem, se barátomat nem érdekli a vallás (őt vallásosan nevelték, de abszolút elfogadták és megértették, mikor barátom megmondta neki hogy őt nem érdekli a vallás).
decemberben a nagymamáját látogattuk meg Franciaországban, ő is Jehova tanúja de őt nem zavarta hogy egy ágyban aludtunk. ő nem ragaszkodott az asztali áldáshoz, misére se hívott minket.
Kedves 8-as! Egyetemre együtt járunk a fővárosban, egy szakra, de lakóhelyileg már távolabb vagyunk. Megoldható.
Kedves 10-es! NEM akarok mást keresni. Azt asztali áldásosdit már megszoktam, csak van hogy ketten eszünk, anyuka körülöttünk mászkál de olyankor nincs bennem meg páromban sem hogy jajj most imázzunk, persze közös kajálásnál eleget teszek, hisz mégis befogadott a család és ennyivel tartozom. De engem ne akarjanak minden vasárnap templomba cibálni, ha én nem akarom. Egyszer mentünk el, ketten párommal de nekem még ez is para volt, évek óta nem jártam misén. Teszem hozzá pánikbeteg vagyok, és a mise kellős közepén lettem rosszul, nem viselem jól az idegen helyzeteket! Megértem ha valaki havonta/kéthavonta eljár, de könyörgöm, ne minden vasárnap!
NEKED lehet hogy a másik feled, de hogy te neki nem vagy az, az is száz.
Veled van, mert... ezt ő tudja, miért, de ha tényleg annyira szeretne, akkor kiállna kettőtökért, de ő sunyin meghúzza magát.
Egész életében íg fog tenni, de ez van, ha neked jó szenvedni, akkor tessék.
21 vagy, a legjobb éveidet cs.szed el egy ilyenre.
Válassz, vagy elfogadod vagy nem.
Én is keresztény vagyok és a családom is az. Nekem teljesen természetes, hogy imádkozunk evés előtt és hogy vasárnap szentmisére megyünk. Ez nálunk annyira evidens, mint a fogmosás. Nyilván ne várd el, hogy csak miattad változtassanak, meg miért is kéne? Ezek nem megátalkodott és borzasztó dolgok...
Szegény gyereket menekülésre buzdítjátok.
Ez a kapcsolat nem jó. Messze laktok, ebből jó nem sülhet ki, vagy nézzetek ki egy albérletet. Suli mellett is lehet dolgozni.
Nem, nem tökéletes minden, ugyanis kifejtetted, mekkora probléma van. Akár belátod, akár nem, "anyósod" (khm... 3 hónap járás után inkább mondjuk úgy, a barátod anyukája) mindig mindenbe bele fog szólni. A saját házában mindenki a saját szabályai szerint él. A fia nem fog ellene fordulni, alkalmazkodik hozzá, mindig az anyja lesz az első nő az életében.
Egyébként ez is elég kínos, hogy nő létedre te szaladgálsz folyton a farok után, már bocsi. Miért nem ő megy hozzád?
Szexelnii nem csak éjszaka ágyban lehet,oldjátok meg,millio lehetőseg lépcsőház,lift,éttermi mosdó,autó,barát lakása,szálloda stb vannak sokan akik igy oldják meg felnőttként is még 24 évesen hála az agymostt vallási fanatkius szülőknek h csak házasság után lehet... De 21 évesen nem pazarolnék időt olyanra aki sunyog nem áll ki értunk, és akivel kb majd a nászágyon csinálhatnám legálisan,normális pár nem a nászéjszakán jön rá h még se jó együtt az ágyban, akkor kb meg ette a fene,a jó szexulitás alap egy boldog párkapcsolatban,aki szerint nem számit az nem igazán élvezte még a párjával,nem beszélgetni akartok egymással gondolom..
35 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!