Mit kezdjünk a sógorom új párjával?
Sógorodnak kéne észrevennie és neki kéne leülni beszélni vele, hogy kicsit alkalmazkodjon.
Ti semmit nem tudtok tenni.
Max te, párod és anyósodék akkor szólhatnak neki, ha konkrétan veletek-velük szemben egy helyzetben bunkó, tiszteletlen.
Én amúgy nem keresném direkt a társaságát, ellenék párommal, anyósékkal és sógorral is, de neki a kedvét, biztosan nem keresném.
Egész pontosan mennyire közeli rokon? Mert nálunk a sógor a testvérem házastársa, ha meg neki új párja van, akkor kb. már nem tartozik a családhoz. Szóval ilyen esetben nem hiszem, hogy túl sok vizet zavarna.
Különben meg nem kell vele foglalkozni, felesleges erőltetni a beszélgetést ha a másik nem nyított rá. Majd ő közeledik felétek ha úgy gondolja.
Mit nem adnék, ha a párom barátai is ennyire nyitottak lennének felém, és nem fordítva lenne a helyzet, hogy ok nélkül levegőnek néznek..
A sógorod és a párja is összetehetik értetek a kezüket! Egyébként ha ennyire nyögvenyelős a dolog, én max annyit próbálnék még meg, hogy beszélni a sógorral, hogy "figyelj már, mi próbálunk a párod felé nyitni, de ő nagyon elzárkózik, mi pedig szeretnénk, ha kialakulna egy normális viszony vele, nem tudnál ebben segíteni valahogy?" - és megbeszélni vele a dolgot. Ha ezután sincs változás, akkor viszont hagynám az illetőt.
Hát, ez a nyaralás elég érdekesen alakult, mindenkinek elcseszte a kedvét, mert egyfolytában hisztizett.
Konkrétan szemtől-szembe volt bunkó anyósékkal is és velem is, Apu halála után képes volt olyat benyögni, hogy ő a kutyája halála után depressziós volt, de elmúlt, majd nekem is elmúlik...
Próbáltunk beszélni a sógorral, persze mivel az ő párja, védi, mi vagyunk beállítva szarnak. Mert szegény lány antiszoc, de nagyon kedves és ő szereti és mi ezért ne bántsuk...
Szerintem viszont senki sem kénytelen elviselni a cirkuszolását, és mivel újonnan került a családba, kicsit visszafoghatná magát.
Nem, sőt.
Meg lett kérve a keze. Anyósom kiborult teljesen, de úgy tűnik, minél inkább erőlködött, hogy a fia belássa, nem való mellé ez a lány, annál rosszabb lett a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!