Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit kezdjünk a sógorom új...

Mit kezdjünk a sógorom új párjával?

Figyelt kérdés
Korban is elég közel állunk egymáshoz (ő két évvel fiatalabb), viszont agyilag ő még borzalmasan éretlen. Nem vagyok az a komoly, humortalan ember, de nem tetszett, amikor Édesapám halála után nekiállt velem szívózni. Ráadásul sem a temetésre nem jött el, de még csak egy részvétnyilvánításra sem volt képes. Folyton unatkozik, nyafog valamiért, nem érdekli semmi, nincsenek az életben céljai, hobbijai. Nem tudok vele beszélgetni semmiről sem, pedig nálam ez ritka. Én és a párom is próbálunk vele beszélgetni, de fél év alatt két választ sikerült eddig kihúzni belőle: Igen, áááh neeeem. Ennyi az össz kommunikációja. Ráadásul néha elég bunkó tud lenni még anyósékkal is, de ez az ő gondjuk. Hamarosan családi nyaralás lesz, ő is jön természetesen, hogyan próbáljunk közeledni felé?
2017. jún. 2. 08:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Az ilyen emberekre szarni kell. Én is zárkozott vagyok, de nem ennyire :)
2017. jún. 2. 08:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell erőltetni.Ha ő is jóban akar lenni veletek, akkor majd lép.Az is lehet nem lesznek együtt sokáig a sógorral.Én nem fárasztanám magam ezzel, ha nem akar barátkozni,akkor nem akar.
2017. jún. 2. 08:40
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Sógorodnak kéne észrevennie és neki kéne leülni beszélni vele, hogy kicsit alkalmazkodjon.

Ti semmit nem tudtok tenni.

Max te, párod és anyósodék akkor szólhatnak neki, ha konkrétan veletek-velük szemben egy helyzetben bunkó, tiszteletlen.

Én amúgy nem keresném direkt a társaságát, ellenék párommal, anyósékkal és sógorral is, de neki a kedvét, biztosan nem keresném.

2017. jún. 2. 08:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem megy azt nem kell erőltetni!! Ha ő nem akar veletek beszélgetni,nem igazán kíváncsi rátok akkor ne erőszakoljátok rá magatokat.
2017. jún. 2. 08:58
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Egész pontosan mennyire közeli rokon? Mert nálunk a sógor a testvérem házastársa, ha meg neki új párja van, akkor kb. már nem tartozik a családhoz. Szóval ilyen esetben nem hiszem, hogy túl sok vizet zavarna.

Különben meg nem kell vele foglalkozni, felesleges erőltetni a beszélgetést ha a másik nem nyított rá. Majd ő közeledik felétek ha úgy gondolja.

2017. jún. 2. 09:00
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Miért kellene Veletek annyira jóban lennie? Viseljétek el egymást normálisan, barátoknak nem kell lenni attól. Minek kell menni együtt nyaralni ha Nektek kényelmetlen. Mondjuk a szülőknek lenne rossz. Az , hogy a temetésre nem ment el szerintem abban nincs semmi, viszont részvétet attól még n nyilváníthatott volna. Szerintem ne foglalkozz vele, ne is gyűlölködjetek. Ami nem megy nem kell erőltetni.
2017. jún. 2. 09:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem adnék, ha a párom barátai is ennyire nyitottak lennének felém, és nem fordítva lenne a helyzet, hogy ok nélkül levegőnek néznek..

A sógorod és a párja is összetehetik értetek a kezüket! Egyébként ha ennyire nyögvenyelős a dolog, én max annyit próbálnék még meg, hogy beszélni a sógorral, hogy "figyelj már, mi próbálunk a párod felé nyitni, de ő nagyon elzárkózik, mi pedig szeretnénk, ha kialakulna egy normális viszony vele, nem tudnál ebben segíteni valahogy?" - és megbeszélni vele a dolgot. Ha ezután sincs változás, akkor viszont hagynám az illetőt.

2017. jún. 2. 17:43
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát, ez a nyaralás elég érdekesen alakult, mindenkinek elcseszte a kedvét, mert egyfolytában hisztizett.

Konkrétan szemtől-szembe volt bunkó anyósékkal is és velem is, Apu halála után képes volt olyat benyögni, hogy ő a kutyája halála után depressziós volt, de elmúlt, majd nekem is elmúlik...

Próbáltunk beszélni a sógorral, persze mivel az ő párja, védi, mi vagyunk beállítva szarnak. Mert szegény lány antiszoc, de nagyon kedves és ő szereti és mi ezért ne bántsuk...

Szerintem viszont senki sem kénytelen elviselni a cirkuszolását, és mivel újonnan került a családba, kicsit visszafoghatná magát.

2017. jún. 6. 12:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta, lekopott-e már rólatok a kiscsaj?
2018. jan. 27. 22:20
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem, sőt.

Meg lett kérve a keze. Anyósom kiborult teljesen, de úgy tűnik, minél inkább erőlködött, hogy a fia belássa, nem való mellé ez a lány, annál rosszabb lett a helyzet.

2018. ápr. 28. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!