Hogyan kezelnétek az ilyen anyóst?
Anyósom a kezdetektől elvárja, hogy hordozzam hozzá, altassam ott a gyereket. Még mindig szopik éjjel is, az elvárása teljesen irreleváns.
Én kértem többször is, hogy jöjjön fel este 5 után, bármely nap jöhet. Neki olyankor késő....
Mikor segítség kellett volna nekem egy küzdő gyerekhet oltáskor, azt mondta, azt a sírást inkáb meghagyja nekem.
A sértődés egyre kiélezettebb.
Nem vágja, hogy neki kell alkalmazkodni a gyerekhez és nem nekünk hozzá.
Én itthonról egyéni vállalkozóként, szabad időbeosztásban dolgozom, gyerek velem, férjem 2 műszakos.
Nekem is kéne segítség, de azt még sosem kérdezte meg, nekem mikor jó, hanem csak azt mondja, neki mikor lenne jó.
Estékre is azért hívtam, hogy jobban tudnék főzni.
Férjem kioktatta, erre ő közölte, ő este fáradt, majd mikor lesz szabad ideje, elviszi a gyereket, mert úgy nem tud semmit csinálni vele, hogy én itt vagyok...
Nem mertem visszavágni, hiszen férjem elég durván okította ki és nem volt foganatja, akkor ezek után még örülök, ha azt mondja, "én nem haragszom rátok".
Nem fogja tudni elvinni, mert a fiam foggal-körömmel küzd minden ellen, ami nem tetszik neki és még egy új sapka is ilyen, nem hogy alig látott személy fogja és elviszi... Nincs autóm áthordozgatni!
Nem akarok több veszekedést, csak hogy normalizálódjon már ez a helyzet.
Kb. havonta fél órára látja....
Mit tennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!