Hogyan kezelnétek az ilyen anyóst?
Anyósom a kezdetektől elvárja, hogy hordozzam hozzá, altassam ott a gyereket. Még mindig szopik éjjel is, az elvárása teljesen irreleváns.
Én kértem többször is, hogy jöjjön fel este 5 után, bármely nap jöhet. Neki olyankor késő....
Mikor segítség kellett volna nekem egy küzdő gyerekhet oltáskor, azt mondta, azt a sírást inkáb meghagyja nekem.
A sértődés egyre kiélezettebb.
Nem vágja, hogy neki kell alkalmazkodni a gyerekhez és nem nekünk hozzá.
Én itthonról egyéni vállalkozóként, szabad időbeosztásban dolgozom, gyerek velem, férjem 2 műszakos.
Nekem is kéne segítség, de azt még sosem kérdezte meg, nekem mikor jó, hanem csak azt mondja, neki mikor lenne jó.
Estékre is azért hívtam, hogy jobban tudnék főzni.
Férjem kioktatta, erre ő közölte, ő este fáradt, majd mikor lesz szabad ideje, elviszi a gyereket, mert úgy nem tud semmit csinálni vele, hogy én itt vagyok...
Nem mertem visszavágni, hiszen férjem elég durván okította ki és nem volt foganatja, akkor ezek után még örülök, ha azt mondja, "én nem haragszom rátok".
Nem fogja tudni elvinni, mert a fiam foggal-körömmel küzd minden ellen, ami nem tetszik neki és még egy új sapka is ilyen, nem hogy alig látott személy fogja és elviszi... Nincs autóm áthordozgatni!
Nem akarok több veszekedést, csak hogy normalizálódjon már ez a helyzet.
Kb. havonta fél órára látja....
Mit tennétek a helyemben?
Ensem értem a problémád. Ráadásul a férjed kiis ált melletted.
Amikor akarod és jó nektek viszed. Ha többet akarja látni ,majd ő megy amikor nektek jo. Ha nem megy meg nem oldja meg ,hogy ráérjen ,az az ő baja. Ha akarja megoldja.
Szerencse anyosom minket lese szr.
Csatlakozom azokhoz, akik nem értik, mit kell itt problémázni..kit érdekel mihez mit szól az anyós? Miért van beszarva ennyi nő az anyósától?
Mentek meglátogatni amikor nektek és neki is jó, ennyi. Mit kell ezen felfújni?
Oltáshoz nem kísért el...hát inkább örülj neki, a legtöbb anyós valószínűleg felemlegetné a nagy segítséget, onnantól ha segítene meg kísérgetne, valamilyen szinten a lekötelezettje lennél és fűnek-fának mondaná hogy bezzeg ő segít, cserébe nem mehet akármikor. Ezt akarod?!
Anyoshoz nem rangatam a gyereket, jöjjön o egy megbeszélt időpontban. Ha az nem jó, ne jöjjön. Pont. Ebbe több energiát biztos nem raknek.
Én mindig egyedül viszem vedonohoz, soha nem jutott eszembe h kellene oda meg egy ember, azért valahogy csak meg tudja mérni.
3 órát alszik, óriási makod van, az enyém jó ha egy órát...3 óra alatt csak meg tudsz főzni anyós nélkül...
Ez most is igy van, csak regen nem a tabletet hanem valami jatekot toltak a gyerek kezebe. De itt a kerdezo szerintem arra gondolt, hogy o mindent megold egyedul is, nincs js ezzel gond, bar jol esne neki a segitseg. En is orulnek neki ha lenne takarito nom de nincs igy egyedul megoldom.
Legyszi ne szapuljatok mar a kerdezot. Sehol sem irta hogy nem
Tud fozni, nincs ideje erre arra. Mindent megold egyedul is meg a vedonot is, csak jol esne neki a segitseg. Nem arrol van itt szo, hogy o egy szerencsetlen egyed es csicskaztatja a nagymamat aki nem is jon...
Az kimaradt, hogy éjjel sokszor ébred és nappal is gyakran mellen alszik. Most is itt fekszem vele az ágyban, nem tudok a konyhában is lenni :)
Meggyőztetek, nem hurcolászom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!