Ti mennyi idő után tegezhettétek az anyóst, anyós jelöltet?
A párommal két éve vagyunk együtt, 27 évesek vagyunk. Anyukám 62, az ő anyuja 58 éves.
Párom mindenkit tegez nálunk, én is náluk szinte mindenkit. Az összes családi barátot (60+ évesek) az apukáját aki már 73 éves, de az anyuját továbbra is magáznom kell.
Ez nagyon zavaró, mert vannak közös családi programok, nyaralások ahol a párom mindenkivel közvetlen lehet nekem meg figyelni kell, hogyan szólok az anyujához.
Páromat is zavarja ez a sok "csókolomózás" de nem nagyon tud mit tenni.
Én meg inkább nem szólok, csak minimálisan az anyujához és igyekszem azt semleges formában tenni.
Oda állni mégsem állhatok oda, hogy ez zavaró és mi lenne ha tegeződnénk...
Mi is 2 éve vagyunk együtt,
és egyikünk sem tegezi a másiknak a szüleit.
22/N
Én 12 év után sem tegezem őket, nem is ajánlották fel.
Szerintem ez nem egy egetrengető probléma, engem nem is zavar.
Exem anyja nekem se ajánlotta fel soha. Az ex 2 tesójának párja tegezhette, csak én nem. 2 évig voltunk együtt amúgy, de a családja egyszer sem próbált meg elfogadni.
A mostani páromat az anyja elhagyta, apukájával és a mamájával él, apuka pár jó napot után mondta hogy elég lesz, a mamája nem, de azt megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!