Másnak is ilyen az anyós/após? Mit lehet ezzel kezdeni?
És te jól cumizol első? Ja, nem. Biztos azért vagy ilyen megkeseredett.
Kérdező, a szülei majd megszokják, hogy elmegy a fiuk, ki repül a fészekből. Irányításmániások.
Adok két jó tanácsot!
1.Soha ne szidd a szüleit bármennyire is abnormális a viselkedésük, mert neki attól még a szülei.Mindig finoman add tudtára a szüleivel szembeni aggályaidat.
2. Olyan messzire költözzetek, amennyire csak tudtok!!!
A barátommal egész addig nem foglalkozott se az anyja se az apja amíg én képbe nem jöttem.(elvált szülők)
Aztán mikor együtt voltunk sose tetszett nekik, eleve úgy mutatkoztak be nekem “hogy engem csak a pénzük erdekel”
De voltak ennél durvább dolgok is, amivel engem megbántottak.
Az elején úgy voltam vele adok nekik egy ujabb esélyt mer mégis csak a szülei, adtam, és ismét szemetkedtek megbantottak bunkóztak stb, OK NÉLKÜL!
Nos én arra jutottam hogy azért ilyenek mert egyszerűen irigykedtek ránk, de tényleg. Tipikus azok a szülők akiknek faj hogy már nem fiatalok, faj nekik hogy boldogtalanok, úgy öltöznek úgy viselkednek mint a tinik..irigyek voltak a saját gyereküket is, hogy ő boldog és fiatal velem együtt..Nem csináltunk semmi rosszat mégis belekötöttek mindenbe, mindenért leszoltak engem pedig semmit se csinaltam és úgy voltam vele ilyen megkeseredett életű emberekkel nem szabad foglalkozni. Így hat az anyjaval egyáltalán nem beszélek már, egy veszekedés óta.
Az apjával meg csak akkor ha nagyon muszaj, mivel vele el és néha átmegyek, de kerülöm őt is ahogy tudom, egyikkel se beszélek, egyik véleménye se erdekel, és nem is fog, semmibe se szólhatnak bele, nem őket kell szeretni hanem a gyereküket azaz a páromat.
Tehát ha van náluk valami szülinapi buli ilyesmi, vagy program, meg arra se megyek el.
Irànyitàs mània , ha egyke gyerek akkor meg főlleg meg akarnak szabni neki mindent .
Baràtnőm szülei is kb ilyenek voltak , de amikor be mutatott nekik màr elején eléggé taplók voltak , hogy " ekkora paraszt nem tud rendesen fel öltözni" ... stb volt eleinte , csak a baki pont az volt , hogy én melobol mentem oda és nem öltönyben szokàs a tetőt àcsolni :D
Elöbb utobb meg szokjàk .
Kedves anyósom tudom , hogy nem szivlel , mert a lànyuk nem egy irodai mérnkökhöz ment , de ez van . Apóssal meg jól ki jövök ő is épitő ipari melós így van közös téma az öreggel .
Anyós mindig be szologat meg kritizàl , de közel 6év alatt meg szoktam , hogy ilyen .
Amikor össze költöztünk na akkor volt àm balhé , hogy többet nem tud a lànyànak főnökösködni...
Össze költöztök azért hetente hétvégén 1 napot ki lehet bírni el kell menni làtogatóba meg a pàrod àlljon a sarkàra ha màr együtt éltek akkor fog rà jönni , hogy a pici fia nem kis gyerek màr akit irànyitgani kell , hanem felnőtt férfi .
Kíváncsi leszek, ha összeköltözöl a pároddal, és jön anyós a házadba, és nekiáll sütni, főzni, ja és akkor toppan be, amikor akar, te mit fogsz szólni.
Mert te most ugyanezt csinálod az ő otthonában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!