Ti is ennyire féltetek az első találkozástól? Ezek jó ajándékok?
Házasok vagytok?
Én magamból indulok ki, de én annyira nem örülnék egy saját készítésű rajznak egy városról, ami engem nem is érdekel. Plusz számomra taszító lenne, ha előadnád, hogy te régóta rajzolsz és művészetis vagy és ezért készítettél egy rajzot nekem. Beképzeltnek tűnnél a szememben, mint aki fitogtatni akarja, hogy milyen jól rajzol, és legyek megtisztelve, hogy firkált nekem valamit.
Plusz egy kép Budapestről... hát, semmiképpen nem nevezhető szép ajándéknak, még kevésbé hasznosnak, még kevésbé élvezetesnek. A bor rendben van, de a párod anyukájának inkább találj ki valami mást. Csak kellemetlenséget okozna, ha esetleg nem tudná vagy nem akarná valahova kitenni a rajzodat, aztán mindig az lenne a téma, hogy már első alkalommal megsértődtetek egymásra.
Egy pár év múlva már rajzolgathatsz neki, bár szerintem akkor se Budapestet, de most valami kedvesebbet találj ki.
Nem kell, hogy félj, ha nyitottak, semmi baj nem lesz, h meg nem, akkor a fejed tetejére is állhatsz, semmi nem lesz jó.
A rajz tök jó, én nagyon örülnék neki - én is kis művész, írás beállítottságú vagyok :)
Kérdezd meg, apuka milyen bort szeret, anyukának csokor virág, tesóknak - ha vannak bonbon vagy bor/virág, ha felnőttek. Minden barátnőm családjával így csináltam, eddig evidensnek tűnt.
Bár a rajz is cuki. :)
Apósnak a bor jól hangzik.
Anyósnak Szamos marcipán desszert?
Jó ötlet lenne a rajz is, viszont az még ehhez a találkozáshoz túlságosan személyes. Tartogasd későbbre :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!