Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozástól számítva mikor az ideális az első randi? És nálatok hogy volt, randi után mikor lett "kimondva" h együtt vagytok a párotokkal?
Nekünk egy hét után volt csók, de nem beszéltünk meg semmit akkor.
Azon a hétvégén a barátaink kérdeztek rá, hogy mikortól járunk? Kb. fél percnyi beszélgetés után megegyeztünk, hogy öt napja, mert csókig kb. bármi lehet (virágot is kaptam akkor). :)
Én 2-3 hónapig biztos nem hívpk valakit a barátomnak, pasimnak. Szerintem kell ennyi idő, hogy mindketten biztosan eldöntsük, mit akarunk a másiktól, és nyugodtan hívhassuk a másikat a párunknak.
De én alapból nem értem ezt a "kimondásos" témát. Meg, hogy megkérdezem valakitől, lenne-e a párom. Mert amint megkérdezi, én igent válaszolok, már egyből tudom, hogy hűséges leszek, és szeretem, meg minden? Persze, hogy nem. A kapcsolat nem van egyik percről a másikra, hanem kialakul. És ha mind a ketten magabiztosak vagytok a dologban, akkor vagytok kapcsolatban. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!