Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után lenne ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után lenne ideális lefeküdni vele? 2 hete vagyunk együtt, már nagyon kívánjuk egymást, de nem akarom hogy könnyüvérű lánynak tartson aki fűvel-fával lefekszik.

Figyelt kérdés
20L
2012. nov. 3. 08:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem 1 hónap, én mindig annyit vártam, kivéve egy pasival, akivel lefeküdtem egy hét után, de meg is bántam.

De ezt midnenki magának kell eldöntse, szerintem nem ettől leszel könnyűvérű.

2012. nov. 3. 08:06
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Ugy-e most csak viccelsz?
2012. nov. 3. 08:06
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez a kapcsolatotoktól függ. Nem vagytok már gyerekek. Mennyi idő után érdemes, azt neked kell tudnod eldönteni, hisz felnőtt ember vagy. Nem feltétlen jelenti azt, hogy könnyűvérű vagy, ha lefekszel vele két hét után. Persze itt jó lenne sejteni, hogy a srác komolyan gondol-e téged, vagy csak addig vagy érdekes, míg le nem lefekszel vele, mert sajnos ilyen is előfordult már a világtörténelemben.

Én a férjemmel már aznap szeretkeztem, mikor megismerkedtünk, de nagyon egy hullámhosszon voltunk, mintha ősidők óta ismertük volna egymást. Ő nem gondolt könnyűvérűnek, mert elvett.:) Egyébként mi nagyon hamar össze is költöztünk.

2012. nov. 3. 08:09
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Hú...

Én hiába gondolom komolyan a dolgot, két hétnél tovább nem bírnám ki szex nélkül...

25F

2012. nov. 3. 08:28
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

nálam sincsen kifejezetten időhöz kötve. én akkor feküdtem le a férjemmel, amikor úgy éreztem, szeretem, és rajta is láttam, hogy szeret. ez kb 2 hét volt.

az előző barátommal ugyanígy, amikor eléggé komoly lett.

1,5 hónap volt. de ugyebár nem maradtunk együtt csak 3,5 évig.

az időnek semmi köze hozzá. szerintem a mai világban már két hét is nagy szónak számít :)

azt javaslom, akkor feküdj le vele, ha úgy érzed nem bánod meg. akkor sem, ha esetleg nem jöttök végül össze.

a másik részről viszont...ez lehet tárgyilagosan hangzik, de jobb nem megvárni, míg túlzottul belebonyolódsz. mert ha rossz az ágyban, majd nem lesz szíved elhagyni.

2012. nov. 3. 08:31
 6/11 ASOT ***** válasza:
Akár most is.
2012. nov. 3. 08:34
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Csatlakoznék a hármashoz. Mi is az első találkánkon feküdtünk le egymással a férjemmel. Ő se tartott ribizlinek, és én sem őt Casanovának. (Igazából már beszéltünk előtte neten, meg telefonon is.)
2012. nov. 3. 08:37
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
én nem feküdtem le vele a 4. randin így dobott. szóval megbántam. le kellett volna.
2012. nov. 3. 09:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Te tudod, ha nem vagy benne biztos hogy komolyan gondolja veled, akkor legalább egy hónapig érdemes várni. Én 1,5 hónapig vártam vele, de ha nem lettem volna szűz már szerintem hamarabb is lefeküdtünk volna, annyira megbíztam benne.

18/L

2012. nov. 3. 09:57
 10/11 anonim ***** válasza:
nem ettől fog könnyűvérűnek tartani. akkor feküdj le vele, amikor megkívánod. nekem például egyéjszakás kalandnak indult a mostani komoly kapcsolatom:)
2012. nov. 3. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!