Miért gyakoribb az anyós-meny konfliktus, mint az anyós-vő, az após-meny, vagy az após-vő közötti?
Figyelt kérdés
anyós, após, meny, vő2017. nov. 19. 19:39
1/11 anonim válasza:
Mert az anyósok féltek a "kicsi" fiacskáikat...
3/11 anonim válasza:
Azért mert enyhén szólva az anyós nem tud megbirkózni a tudattal hogy a menye kefél a fiával.
4/11 anonim válasza:
3as! Full igazad van!!! Anno a kapcsolatunk elején,még engem nem ismert anyóspajtás,megkérdezte a férjemet,hogy ha ő is szét tenné a lábát,akkor ugye engem elhagyna? Elég sok defektes "anyuka" van....
5/11 anonim válasza:
4-es, ez komoly? Ilyen van??? Kiakadtam.
6/11 anonim válasza:
5-ös sajnos van.... Szinte szerelmes a saját fiába! Gusztustalan!!! Rengeteg ilyen van.
7/11 anonim válasza:
Miért lenne gyakoribb? Az összes anyósvicc anyós-vő kapcsolatról szól. Azért, mert itt a labilis idegzetű menyek szoktak nyivákolni, még nem ez az általános.:-)
8/11 anonim válasza:
Már vagy hatodjára teszed fel ezt a kérdést.
9/11 A kérdező kommentje:
Én nem, utolsó, de láttam, hogy volt már hasonló kérdés. Meglepett a 4. válaszadó válasza, úgyhogy ennek ellenére mindig van új a nap alatt.
2017. nov. 20. 00:50
10/11 anonim válasza:
Mert a nők idióták. Mondom ezt nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!