Szerintetek is bunkó viselkedése volt a páromnak?
Áhh nem, így illik viselkedni vendégségben.
Ezek után nem lenne a barátom, egy illetlen tahó.
hát az enyhe kifejezés hogy:bunkó volt..
lehet ezek után menesztettem is volna..
Ugye úgy értetted, hogy az EXEMNEK?!
Én ezek után kib...nám, mint macskát a fűre, idióta paraszt!
Gondolj bele, hogy később majd a Te főztöddel is ezt fogja csinálni?
Nagggyon-naggggyon gyorsan kidobni....
Bunkó volt. Ha anyád rettenetesen főz, akkor is dicsérni kellett volna a szemébe és legalább kicsit enni mindenből, amit főzött neki. Neked pedig csak nagyon óvatosan jelezhette volna, hogy más dolgokat szeret, legközelebb ti főzzetek valamit családlátogatáskor.
Ha első látogatáskor ilyet megenged magának, akkor te se tervezz vele hosszútávra, szerintem az ilyen férfiakat nem lehet elviselni. Ha hihetetlenül jól néz ki és szuper az ágyban, akkor tartsd meg egy laza, komolytalan kapcsolatra, amíg nem jön jobb, de párodnak ne tartsd. Ő se tart téged annak.
Igen, szerintem is bunkó volt, sőt...
Én elgondolkodnék, hogy akarok-e tőle valamit a továbbiakban. Illetve, én biztosan nem akarnék. Szépen bemutatkozott.
Ha most így viselkedik, akkor szerinted mi lesz később???
(az anyukáknak pedig általában igazuk van, érdemes megfontolni amit mondanak, mert rosszat nem akarnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!