Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is bunkó viselkedé...

Szerintetek is bunkó viselkedése volt a páromnak?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt a párommal és elérkezettnek láttam az időt, hogy bemutassam anyumnak. Egy hétvégét nálunk töltött, tényleg kinyaltuk a s...ét, anyu sütött, főzött neki mindenféle finomságot. De minden ételt irtóra megkritizált, szerencsére anyu nem hallotta, de elég durván leszólta a főztjét, hogy ő neki teljesen más ízvilága van és hogy ez milyen szar. A pizzára is olyanokat mondott, hogy ha egy étteremben így tálalnák, visszab...ná a szakácsnak és ehhez hasonlóakat. Úgy nyámnyogott minden falatnál, mintha pisztolyt tartanánk a fejéhez és úgy kéne ennie. OK, hogy nem ízlett neki, mondjuk érdekes, hogy egyik étel sem, na de ilyet tiszteletből sem mondok, hogy szar. A végén mondtam, hogy örüljön neki, hogy egyáltalán vendégül láttuk, nemhogy így lekritizálta a kaját. De erre nem szólt semmit. Másnap délelőtt meg úgy ment haza, hogy még csak el sem köszönt anyumtól. Anyu persze megharagudott rá, hogy ekkora bunkó gyereket rég látott.

2017. máj. 10. 12:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
95%
Ilyet évek múlva sem mondanék, nem hogy elsőre. Szerintem mindannyiunkkal előfordult már, hogy valakinek a főztje nem ízlett. Ilyenkor megköszönöm, és nem kérek többet, nem vagyok éhes, stb. Legfeljebb neked kulturáltan elmondja, hogy bocsi, de nem ízlik.
2017. máj. 10. 13:40
 12/63 anonim ***** válasza:
94%
Még vele vagy?
2017. máj. 10. 13:40
 13/63 anonim ***** válasza:
94%
Ez most kérdés?Miért szerinted nem volt bunkó?
2017. máj. 10. 13:41
 14/63 anonim ***** válasza:
95%
Bocsi, de nem értelek, miért nem dobtad még ki... ez egy bunkó kis sz@rházi, nincs rá jobb szó. Előbb nőjön fel, tanuljon tiszteletet, és utána keressen barátnőt. Magadat is lealacsonyítod vele, ha egy ilyennel jársz.
2017. máj. 10. 13:49
 15/63 anonim ***** válasza:
94%

Nem is kérdés :(. Ilyen stílusban még az éttermi pincérrel, szakáccsal sem beszélek, ha nem ízlik az étel... ráadásul alapvető illembeli hiányosságok is vannak nála... ha vki ellát, sürög-forog körülöttem, alapvető, hogy megköszönöm, és ha elmegyek, elköszönök.

Én amúgy ott dobtam volna ki a srácot helyben, mert hogy rád sincs tekintettel, az is vicc... akit szeretek, és látom, hogy hogy szereti az anyját, annak az anyjával nem fogok így viselkedni és így beszélni róla.

2017. máj. 10. 13:56
 16/63 A kérdező kommentje:
Nagyon gáz, most beszéltünk telefonon, felhoztam neki megint a témát, hogy milyen bunkón viselkedett, de abszolút el kezd vitatkozni velem, hogy most hallgatta volna el, hogy neki tök más az ízlés világa?! Kérdezem, hogy ha majd én fogok neked főzni, azt is meg fogod kritizálni? Erre ilyet beszól, hogy nem, majd akkor megmutatja hogy kell normálisan megcsinálni. Édes istenem...
2017. máj. 10. 14:00
 17/63 anonim ***** válasza:
94%

Ez az a fajta(nem mondom, hogy srác, pasi, férfi - mert nem az), aki, ha együtt maradtok, minden munkát rádlőcsöl majd, de köszönetet nem fogsz érte kappni, veled sem fog különb módon bánni.

Sajnos te meg, úgy tűnik, az a fajta lány vagy, aki hagyja magáán uralkodni az ilyen élősdit.

2017. máj. 10. 14:02
 18/63 anonim ***** válasza:
94%
Sürgősen szabadulj meg tőle: Mert nagyon sza.r életed lesz mellette. Üvölt a pasasról hogy lenéz és megvet téged is meg édesanyádat is.
2017. máj. 10. 14:03
 19/63 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarj te ennek főzni... ha más az ízlésvilága, az egy dolog... de hogy ilyen elszállt tapló módon gondolkodjon, az gáz.

Nem értem és se, miért is beszélsz még vele, bármit is.

2017. máj. 10. 14:04
 20/63 anonim ***** válasza:
52%

Volt ilyen ismerősöm, ő nagyon okos volt természetesen..mindene nem volt csak kapcsolata nem 36 éves korára....őt már egy zsemle is eltömítette, csakis bio vizet vettünk..a rágó már az első találkozáskor a szájában volt na akkor írta le magát nálam..! Tudod, addig ilyenek amíg valaki nem küldi el őket a halál ....-ra, úgy istenesen, én megtettem mert szerinte hazug stb.voltam..:D

Mondtam, még ekkora barmot.

De attól még szeretheted, senki nem tökéletes ám..:) csak tanuljon meg viselkedni!! De azt sürgősen..:D

2017. máj. 10. 14:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!