Szerintetek is bunkó viselkedése volt a páromnak?
Igen, mert amiatt a 3 mp alatt késett volna el...
Kérdező, miért vagy még együtt a sráccal? De komolyan... ennyire nincs tartásod?
A kérdező érezhetően úgysem akar hinni nekünk most még, szerelmes a srácba. Majd előbb-utóbb kijózanodik, és veri a fejét a falba, mekkora hülye volt, hogy egy ilyen szemétre pocsékolta az idejét.
Csak nehogy előtte még a srác is a falba verje a kérdező fejét büntetésből, ha valamit "rosszul" csinált...
Egyrészt nem kell rágörcsölni a társkeresésre, jönni fog minden magától. Kicsit változtass magadon, légy nyitott, stb. Vagy menj kondiba, ott nőni fog az önbizalmad is.
Másrészt attól, mert nem találtál senkit, még nem kell leragadni egy ilyen ostoba, barlanglakó faroknál. Ha meg nem is szereted, nem vagy bele szerelmes, akkor miért nem dobtad még ki? Hidd el, ez nem hogy jobb, de rosszabb lesz az évek során. Ha már 2 hónap után ilyen barom trógerként viselkedik, pláne vendégségben, akkor nem tudom, hogy mit vársz tőle ezek után. Tedd ki a szűrét ennek a bunkó majomnak, és találj valaki normálisat magad mellé. Anyukádnak meg teljesen igaza van. Aki ilyen tapló paraszt vendégségben, az képzelheted milyen lehet otthon. Gondolom a szülei sem ütnek meg a cigányszintnél nagyobbat.
Azt hasznos lenne mielőbb tudatosítanod magadban, hogy a párkapcsolat egymás kölcsönös tiszteletén és szeretetén, egyenrangúságon alapszik. Ez csak maga az alap.
De ha ez nincs meg, akkor az nem igazi, egészséges párkapcsolat.
Te jelenleg egy olyan viszonyrendszerben vagy, ahol egy domináns helyzetre törekvő, hatalmas egójú ember hiúságát vagy hívatott legyezgetni. Ő csak addig "szeret", amíg csendben szolgálod, mert valójában téged csak használati tárgynak tekint, nem partnernek.
Abban a pillanatban, ahogy fellázadsz, ki fog dobni, vagy ami még rosszabb, bántalmaz.
Ez nem egy kevésbé ideális párkapcsolat, hanem nem párkapcsolat!!
Ne érd be ezzel, ennél mindenki többet ér!
Hát ha én lennék az anyukád, tuti kijelentettem volna, hogy hozzánk többet be nem teszi a lábát, az biztos.
Ha te tönkre akarod tenni az életedet egy ilyen b¤szott nagy bunkóval, az a te dolgod. De én aztán nem asszisztálnék hozzá. Kifogásokat meg mentségeket nem kell gyártani. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha te ezek után még vele maradsz, és nem dobod ki a francba, az rólad is mindent elárul.
Én is csak azt tudom mondani, hogy dobd ki, amilyen gyorsan csak lehet.
Ez (mert nem tudom azt írni, hogy ő), nem tisztel téged, de édesanyád sem. Igazi vadbarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!