Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is bunkó viselkedé...

Szerintetek is bunkó viselkedése volt a páromnak?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt a párommal és elérkezettnek láttam az időt, hogy bemutassam anyumnak. Egy hétvégét nálunk töltött, tényleg kinyaltuk a s...ét, anyu sütött, főzött neki mindenféle finomságot. De minden ételt irtóra megkritizált, szerencsére anyu nem hallotta, de elég durván leszólta a főztjét, hogy ő neki teljesen más ízvilága van és hogy ez milyen szar. A pizzára is olyanokat mondott, hogy ha egy étteremben így tálalnák, visszab...ná a szakácsnak és ehhez hasonlóakat. Úgy nyámnyogott minden falatnál, mintha pisztolyt tartanánk a fejéhez és úgy kéne ennie. OK, hogy nem ízlett neki, mondjuk érdekes, hogy egyik étel sem, na de ilyet tiszteletből sem mondok, hogy szar. A végén mondtam, hogy örüljön neki, hogy egyáltalán vendégül láttuk, nemhogy így lekritizálta a kaját. De erre nem szólt semmit. Másnap délelőtt meg úgy ment haza, hogy még csak el sem köszönt anyumtól. Anyu persze megharagudott rá, hogy ekkora bunkó gyereket rég látott.

2017. máj. 10. 12:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
94%

Azt hittem, azóta már levontad a következtetést: ezt a fickót azonnal dobni kell.

Minek vitatkozol, telefonálgatsz vele? Egy telefon elég, hogy megmondd, neked más elképzeléseid vannak párod viselkedéséről, ezért vele befejezted a kapcsolatot.

Tehát a kérdésedre válaszolva: igen, bunkó, és ha ezek után vele maradsz, az téged is minősít!

2017. máj. 10. 14:06
 22/63 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha te még vitatkozol vele, telefonon keresed, és hajlandő vagy egyáltalán szóba állni még ezzel a gyerekkel, akkor te NEM ÉRZÉKELED A HELYZET IGAZI SÚLYÁT!!!

Beszélgetned kellene idősebb, tapasztaltabb nőkkel, akár anyukáddal, hogy segítsenek neked megérteni, miért sokkal súlyosabb ez a dolog egy szimpla hétköznapi bakinál, és miért tartozik a nem megbocsátható kategóriába (saját érdekedben).

2017. máj. 10. 14:07
 23/63 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem bunkó viselkedés, hanem előrevetíti, hogy egy bántalmazó kapcsolatban leszel hamarosan. Fuss.
2017. máj. 10. 14:12
 24/63 anonim ***** válasza:
100%

"Erre ilyet beszól, hogy nem, majd akkor megmutatja hogy kell normálisan megcsinálni. "

Ha együttmaradsz vele, arra számíts, hogy Te sose fogsz tudni semmit normálisan megcsinálni, majd ő úgyis megmutatja.

2017. máj. 10. 14:15
 25/63 anonim ***** válasza:
94%
Lapát amilyen gyorsan csak lehet, ertelmes ember igy nem viselkedik.
2017. máj. 10. 14:18
 26/63 anonim ***** válasza:
100%

Remélem te nem olyan vagy kérdező, aki az ilyen bunkó, tajparaszt, műgengszterekre nedvesedik.

Nincs ezen mit vitázni. Hajítsd ki a francba, és keress valami normálisat magad mellé. Ez a bunkó állat nem lesz jobb sem most, sem 100 év múlva, sőt, inkább csak rosszabb lesz.

Én már a második bunkó kritizálás után kib sztam volna, mint macskát sz@rni. Anyádnak teljesen igaza van, ekkora bunkó se ggfejet ritkán látni.

2017. máj. 10. 14:27
 27/63 anonim ***** válasza:
94%

Csatlakozom az előttem szólókhoz, minden szavuk igaz.

De kiegészíteném egy jó tanáccsal, amit talán még senki sem írt le itt:

ne kövesd el a szerelmes nők klasszikus hibáját, azaz hogy vele maradsz, mert hiszel benne, hog melletted majd megváltozik.

Az ilyen férfiak sajnos nem változnak meg. Viszont tönkretesznek, sanyargatnak, és végén ők dobnak téged, de addigra már sosem leszel képes bízni egyetlen férfiban sem...

"Szép" kilátások, ugye?... :(

2017. máj. 10. 14:27
 28/63 anonim ***** válasza:
93%
majd mesél mit reagált amikor kidobtad..
2017. máj. 10. 14:29
 29/63 anonim ***** válasza:
85%

Van egy olyan rossz érzésem, hogy a kérdező nem fogja lapátra tenni...inkább vitázik vele, meg elborzad, de tuti imponál neki, hogy ő ilyen f szfej és semmibe veszi a nőket.

De ne legyen igazam.....

2017. máj. 10. 14:34
 30/63 anonim ***** válasza:
81%
ha tényleg ennyire buta a kérdező,-akkor úgy kell neki..
2017. máj. 10. 14:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!