Szerintetek mire megy ki anyósom-e fajta viselkedése ti mit tennétek a helyembe?
A férjemmel amikor megismerkedtünk akkor még persze barátom volt nem férjem akkor ott lakott az anyja mellett szomszédságba.Amikor össze költöztünk a férjemmel akkor anyósomnak is volt kulcsa a házhoz és amikor egyet gondolt akkor kizárta a kapunkat és szó nélkül bejött csak úgy hozzánk és hát ez nekem eléggé kellemetlen volt nem nagyon tetszett. Ebben a házban persze mi lakbérben éltünk csak ő ismerte azt a kitől béreltük a házat de szerintem akkor s e jogos hogy bejárkált csak úgy kedvére hozzánk bejelentkezés nélkül.Igaz ez azért volt mert a férjem adott neki kulcsot még régebben baj esetére hogy legyen nála pótkulcs és ő vígan használta ha kelet ha nem.Akkor a férjem volt élettársát akitől a férjemnek van egy lánya az elejébe lemondta hogy milyen egy nő amikor különmentek a férjemmel.Aztán meg mikor elköltöztünk abból a házból ahol lakbérbe éltünk mellette akkor ő nem sokra rá oda hívta ugyanabba a házba a férjem volt élettársát.Meg amikor a férjemmel kapcsolatban lettünk akkor ő azt találta mondani hogy én álltam közéjük a férjem és az a nő közé aki a férjemmel volt az miatt mentek külön.Pedig ez terméseztessen nem igaz.Meg azóta lett egy közös gyerekünk a férjemmel őt nem is ismeri kb semmibe
veszi nem is ismeri terhességem során se érdeklődött még csak az unokája iránt sem.Amelyik unokájával meg egy városban él az az a párom lányával meg elvan szállva azt viszi mindenhová.Meg nekem amikor megyünk a kislányért mivel most ott lakik a férjem volt élettársa anyósom melett. Csak normális válaszokat várok ha gondoljátok írhattok erről privátban is.És megbeszélhetjük.
Elöször is meg kellene tanulnod magyarul írni meg érthetöen fogalmazni, mert a kérdésed se nem értheö, se nem normális módon van írva.
Másodszor azt nem értem - és ahogy látom mások sem, hogy egyáltalán MIT AKARSZ kérdezni?
A helyedben sürgöesn elkezdenék tanulni, hogy értelmes ember legyél és ne ilyen elriasztó példa legyen a gyereked elött, mint te.
Szerintem simán utál téged az anyósod. Ennyi. Valószínű a férjed volt élettársát sem kedveli, csak eszközként használja őt is arra, hogy téged idegesítsen.
Hagyd a fenébe, éljetek boldogan nélküle.
A fejlődés látható, ez a kérdésed már érthetőbb, mint a másik. De mit jelent az, hogy lemondta? Mármint, hogy anyósod lemondta milyen egy nő? Hogy lehet ezt lemondani? lemondani egy időpontot lehet, pl a fodrászhoz, vagy orvoshoz, meg ilyenekhez.
Amúgy meg tojd le anyósod viselkedését, ha nem tetszik. Azt nem tudom ugyan, hogy van-e még kulcsa a lakásotokhoz, ha van zárcsere, ha nincs ne adjatok, és kész.
Unom már a kérdésed.
Havonta minimum 2x látom az oldalon.
Tedd túl magad rajta vagy menj orvoshoz ne itt irogasd le mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!