Szerintetek mire megy ki anyósom-e fajta viselkedése ti mit tennétek a helyembe?
A férjemmel amikor megismerkedtünk akkor még persze barátom volt nem férjem akkor ott lakott az anyja mellett szomszédságba.Amikor össze költöztünk a férjemmel akkor anyósomnak is volt kulcsa a házhoz és amikor egyet gondolt akkor kizárta a kapunkat és szó nélkül bejött csak úgy hozzánk és hát ez nekem eléggé kellemetlen volt nem nagyon tetszett. Ebben a házban persze mi lakbérben éltünk csak ő ismerte azt a kitől béreltük a házat de szerintem akkor s e jogos hogy bejárkált csak úgy kedvére hozzánk bejelentkezés nélkül.Igaz ez azért volt mert a férjem adott neki kulcsot még régebben baj esetére hogy legyen nála pótkulcs és ő vígan használta ha kelet ha nem.Akkor a férjem volt élettársát akitől a férjemnek van egy lánya az elejébe lemondta hogy milyen egy nő amikor különmentek a férjemmel.Aztán meg mikor elköltöztünk abból a házból ahol lakbérbe éltünk mellette akkor ő nem sokra rá oda hívta ugyanabba a házba a férjem volt élettársát.Meg amikor a férjemmel kapcsolatban lettünk akkor ő azt találta mondani hogy én álltam közéjük a férjem és az a nő közé aki a férjemmel volt az miatt mentek külön.Pedig ez terméseztessen nem igaz.Meg azóta lett egy közös gyerekünk a férjemmel őt nem is ismeri kb semmibe
veszi nem is ismeri terhességem során se érdeklődött még csak az unokája iránt sem.Amelyik unokájával meg egy városban él az az a párom lányával meg elvan szállva azt viszi mindenhová.Meg nekem amikor megyünk a kislányért mivel most ott lakik a férjem volt élettársa anyósom melett. Csak normális válaszokat várok ha gondoljátok írhattok erről privátban is.És megbeszélhetjük.
En ugy kb ertem mit akarsz kerdezni, de szerinted mit lehetne vagy kellene ezzel csinalni?kell-e egyaltalan?
Mert szerintem semmit, anyosod napraforgo, vagy egyszeruen csak utal mindenkit aki epp a fiaval van (ahogy kivettem eloszor a fia exe volt leszova, most meg te vagy a ludas azert mert a fia szakitott az unokaja anyjaval)... hat ez ennyi, megvaltoztatni nem tudod, de szerintem tul sok szabadidotok van mindkettotoknek, hogy ennyire raertek unalmatokban egymassal foglalkozni.
Az viszont valahol jogos, hogy nem tetszik hogy a masik unokajat nem nezi semmibe, de hat van ez igy.
Es ez azert nem a vilag vege, hidd el!
Engem nagyanyam ugyanugy le sem szart egesz eletemben, akarhanyszor kellett mennem hozzajuk latogatoba, mindig azt hallgattam hogy az unokatesom igy meg ugy...hogy neki mar van erettsegije meg stb (hat persze hogy neki van, mert O 4 evvel idosebb, en meg meg akkor csak 8. voltam), meg hasonlo. Kozben egy ingyenelo, anyja nyakan elo senki lett belole, 2 honapot nem dolgozott eleteben, megis vele dicsekszik feszt (most mar kozel 40 eves) mind a mai napig. Nekem meg csak az eskuvomre nem volt hajlano eljonni.
Hat azt mondom orulj neki inkabb, hogy a Te gyerekednek nem kell majd megelnie es hallgatnia ilyeneket a sajat nagyanyjatol eveken at!
Szep dolog a csalad, de senkit nem tudsz ravenni hogy szeressen teged vagy a gyermekeidet.
A kerdesedre valaszolva : nem tudom mire megy ki, de abbol amit leirtal nem az jon le, hogy konktretan bantana, vagy direkt rosszat akarna neked, vagy hogy barmi szandekossag lenne mogotte, inkabb az jott le, hogy O csupan ilyen egyszeru, mint egy faek.
Es hogy mit tennek, ha a helyedben lennek? Kb tojnek ra, hogy mit mond, mit csinal es mit gondol. Nem agyalnek rajta 2 mp-et sem, az alapveto illemen ill tiszteletn alapulo kapcsolatot megtartanam vele, megiscsak a parod anyja, de kb ennyi.
Inkabb foglalkoznek a sajat dolgommal.
Fordítok:
Mielőtt megismerkedtem a férjemmel, ő egy házat bérelt, közvetlenül az édesanyja mellett. Bár ezt a férjem fizette, a tulajdonossal csak az anyukája találkozott. Pótkulcsa is volt a lakáshoz, amit alaposan kihasznált: Állandóan átjárkált, kérdés nélkül, én nem néztem ezt jó szemmel, főleg, hogy engem sem kedvelt, mert állandóan férjem exét emlegette. Mikor mi elköltöztünk, az anyósom beköltöztette a régi lakásba a férjem exét, és a közös gyereküket.
Őt nagyon szereti, unokájaként tekint rá, viszi ide-oda, a mi közös gyerekünket azonban nem ismeri el, és ez nagyon fáj. :( Már a terhesség előtt sem foglalkozott vele, és azóta sem.
Mit tehetnék? Normális válaszokat szeretnék, akár privátban is. Köszönöm!
"helló ezt most nem értem"
Persze, hogy nem érted, mivel totális analfabéta vagy.
Segítek, mert épp olyan kedvem van:
Nem "anyósom-e", mivel itt az "e" nem kérdőszóként szerepel. Helyesen "anyósom effajta viselkedése" ("ez fajta" összevonva.)
Kötőjellel akkor kell írni, ha az "e" kérdőszó. Pl. tudod-e? láttad-e? hallottad-e? akarod-e?...
De ahogy elnézem a többi írásodat, semmivel nem leszel előrébb attól, hogy ezt most leírtam, mivel az alapvető dolgokkal sem vagy tisztában.
OK, hogy eleg ertelmetlenul fogalmaz a kerdezo, de miert van az, hogy az a valasz, amelyben nyelvtan orat taranak neki hasznos valasznak szamit, aki meg probalt neki normalisan valaszoni (es nem kiakadni a hekyesirasan) az meg nem hasznos valasz?
Ertem en hogy tok jo a masikat osztani, meg kioktatni a hianyossagirol, de azert ez az oldal nem egeszen erre van...
#18 Ez legfőképp azért van, mert néhány hetente átlagban megjelenik ugyanez a kérdés. Eleinte sokan próbáltak korrektül válaszolni, arra vagy az volt a reakció, hogy "de az nem", vagy simán nem is reagált a kérdező, csak újra megjelent a kérdés.
Most akkor ezek után mit lehetne reagálni? :)
Az meg a másik fele, hogy annak ellenére, hogy állítása szerint értelmesebben fogalmazza meg ugyanazt, mégis ugyanazok az orbitális hibák és értelmetlenségek jelennek meg a kérdésben. Itt nem központozásról meg elírásokról van szó, hanem hogy totálisan más értelmű szavakat használ.
De mutatom az előző verziót, csak hogy értsd, miért szólogat be mindenki:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
Jah, latom, ott is pont ugyanez volt a helyzet.
Aki normalisan valaszolt azt lepontoztak, es szerencsetlen ugyanugy nem ertette hogy miert ot pontozzak le, mint en.
Most mar mindent ertek! Jah, nem...komolyan nem szertnek megbantani senkit, de ha nekem nem tetszik a kerdes, vagy nem ertem, vagy mar unom, akkoregyszeruen nem valaszolok ra.
De hat nem vagyunk egyformak, es ez igy van jol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!