Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetséges olyan, hogy egy...

Lehetséges olyan, hogy egy fajta külső jegyei és belső tulajdonságai tetszenek, de a tenyésztők viselkedése, beszédi stílusa és beképzeltsége miatt elment tőle a kedvem?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy fajtát ami bejött viszont ahogy érdeklődtem a tenyésztőknél teljesen elment a fajtától a kedvem és legszívesebben úgy érzem, hogy válasszak egy másik fajtát.
2014. szept. 8. 13:28
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Mármint magával a fajtával nincs bajom még most sem, csak a tenyésztők viselkedése miatt sok negatív dolog ért épp ezért el ment tőle a kedvem.
2014. szept. 8. 13:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha a fajtával nincs gondod, csak a tenyésztő nem szimpi miért nem keresel egy másik, ugyanezzel a fajtával foglalkozó tenyésztőt? :) Vagy netán rájöttél, hogy az adott fajta mégsem neked való? Jobb később, mint soha!
2014. szept. 8. 13:31
 3/15 A kérdező kommentje:
Talán arra is rájöttem, de már késő a kiskutya megvan. Idővel váltani fogok ( kb 8-10 éves korában) Nem konkrétan azzal a tenyésztővel van bajom akitől a kutyát vettem, hanem mindenki egyébtől. Jóformán az összes tenyésztési elvei és nézetei a sírba kergetnek.
2014. szept. 8. 13:33
 4/15 anonim ***** válasza:
biztos, hogy tenyésztőnél jártál?
2014. szept. 8. 13:36
 5/15 A kérdező kommentje:
Lengyelország 1100 euros szuka kutya.
2014. szept. 8. 13:37
 6/15 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem, hogy milyen fajta kutya? mi nem tetszett a tenyésztő elveiben? a kutyus meg a szívedhez nő, ha akarod, ha nem :)
2014. szept. 8. 13:51
 7/15 anonim ***** válasza:
Milyen fajta?
2014. szept. 8. 14:12
 8/15 A kérdező kommentje:
Berni pásztor. Mindjárt leírok néhány dolgot ami pl nem tetszik nekem.
2014. szept. 8. 14:13
 9/15 A kérdező kommentje:

- Egyre magasabb szukákat és kanokat akarnak tenyésztésbe vonni nem nézve a standardot.

- Akár 2 foghiánnyal rendelkező egyedeket is párosítanak és adnak el ilyen szülőktől származó kölyköket kiállítási minőségűnek dupla áron.

- BEFESTIK a kutya barna szőrét feketére ha annak nem jól megy a nyakán a folt így nem színhibás a kiállításon.

- Hamis DP teszteket csináltatnak és átverik a leendő gazdi tulajokat.

- Mindenféle formájú és kinézetű kutyát pároztatnak nem nézve azt, hogy pl mind a kettőnek lóg az alsó szemhéja.

- X mondja: Y befestette a kutya szőrét. Y erre azt mondja, hogy nem is igaz mert az ő kutyája fekete nézzem meg a képen ( és képen is látni, hogy barna ...)

- A kutya szája nem fekete akkor photoshoppal feketére festik és úgy ajánlják tenyésztésre fedező kannak. Az egy CH címmel rendelkező tenyészszemlézett kant.

... Tudnám még sorolni

2014. szept. 8. 14:26
 10/15 anonim ***** válasza:
49%
Ez nem tenyésztő, hanem szaporító! Ha még ezek ellenére is tőle vettél kutyát, már ne is haragudj, de meg is érdemled! Ennyi ésszel szabadlábon...
2014. szept. 8. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!