Lehetséges olyan, hogy egy fajta külső jegyei és belső tulajdonságai tetszenek, de a tenyésztők viselkedése, beszédi stílusa és beképzeltsége miatt elment tőle a kedvem?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy fajtát ami bejött viszont ahogy érdeklődtem a tenyésztőknél teljesen elment a fajtától a kedvem és legszívesebben úgy érzem, hogy válasszak egy másik fajtát.2014. szept. 8. 13:28
11/15 A kérdező kommentje:
MONDTAM, HOGY NEM A TENYÉSZTŐMMEL VAN A GOND OLVASD EL A TÖBBI HOZZÁSZÓLÁST HANEM KB. AZ ÖSSZES TÖBBI EZT CSINÁLJA.
2014. szept. 8. 15:07
12/15 anonim válasza:
Ha ezek miatt van gondod, megnyugtatlak, jó pár fajtánál mennek az ilyen "okosságok".
Tudod, amit itt leírnak ideális tenyésztőként, az a valós életben oly kevés, mint a fehér holló.
13/15 anonim válasza:
Nekem magyar fajtam van. Amikor megtudtam, hogy mik mennek a fajtaban, azt mondtam, hogy soha tobbet magyar fajtat. Aztan meggondoltm magam, hiszen tetszik a fajta: inkabb tenyeszteni fogok es megmutatom, hogy lehet mashogy is csinalni. Ugyhogy azota a celom, hogy valahogy eloteremtsem a tenyeszteshez szukseges forrasokat es tanuljak. Ha tetszik a fajta, ne mondj le rola, hanem valtoztass! Gyujtsd magad kore a hasonlo gondolkodasu tenyesztoket es segitsetek egymast!
14/15 anonim válasza:
Lehetséges, mivel nem mindegy, hogy az az ember, akitől kutyát veszel és akihez kérdéseiddel fordulhatsz, milyen. A mi tenyésztőnk segít a kiállítás világában is eligazodni. :)
off: 13-as, melyik magyar fajta?
15/15 anonim válasza:
Sajnos midnen fajtánál vannak ilyenek. Nem véletlenül van pl kutyáknak kontaktlecsne is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!