Szerintetek is bunkó viselkedése volt a páromnak?
U de gyökér. :D
Az én párom válogatós, de még az én toleráns világlátásom biztosítékát is kib@&a, de mikor elhoztam a szüleimnek bemutatni, minden szépet elmondott arról az ételről, amiről pontosan tudom, hogy nem lesz a kedvence. Nem kell hazudni, de totál felesleges első találkozáskor beleállni egy olyanba, hogy kinek milyen az ítvilága. Ez egy barom.
Hát én biztos mondtam volna, hogy akkor el lehet húzni a pitsába. Az emberhez méltó viselkedés, az nem ízlés kérdése.
De még jó, hogy két hónap után derült ez ki, nem két év, vagy két gyerek után.
"Szerintetek is bunkó viselkedése volt a páromnak?"
Kérlek, mondd, hogy már csak az EXEDNEK!
Ezt még olvasni is dühítő volt.
Hát a pizzás megjegyzés túlzás, de egyébként szerintem sem jó irány agyondicsérgetni azt a kaját, ami nem ízlik. Mert utána tuti mindig azzal traktálnak majd, "csináltam a kedvedért, máskor is úgy ízlett neked" :DD És ha nem eszel, akkor megsértődnek meg elpakolják, hogy vidd haza, majd ott megeszed. Ennek nem sok értelme van.
A nem elköszönés viszont tényleg nagy bunkóság.
"de egyébként szerintem sem jó irány agyondicsérgetni azt a kaját, ami nem ízlik"
Agyondicsérni nem is kell, de ha nem is ízlik, akkor sem viselkedik egy normális ember ilyen műveletlen, tuskó tajparaszt módjára, pláne nem a saját párjának az édesanyjával. A véleményt is meg lehet kulturált módon fogalmazni. Akinek ez nem megy, az takarodjon vissza a barlangba, ahonnan jött.
A kérdező "párja" kb sz@rba se vette se a kérdezőt, se a kérdező anyját, miközben mindkettő azon volt, hogy őt, mint vendéget, a lehető legjobban kiszolgáljanak, hogy otthonosan érezze magát. Ha meg ennek a faroknak ez a viselkedés az "otthonos", akkor meg szimplán nem való emberek közé és kész.
Kérdező! Remélem, hogy azóta megszabadultál ettől a gyökértől. Ne mentegesd, az ilyen nem változik meg. Az ilyen mindig mindent jobban tud, és mindig mások a hibásak.
Én először figyelmeztettem volna, aztán másodszorra is, hogy fogja vissza magát, különben kidobom, mint macskát sz-ni. Szóval valószínűnek tartom, hogy a desszertből már nem evett volna, hanem mehetett volna haza egy korábbi vonattal.
Anyukádtól kérj bocsánatot szerintem és a pasit meg dobd ki a fenébe.Én üzenetben megírnám neki, aztán soha többet nem keresném. Azt sem érdemli meg,hogy személyesen mondd el neki.
A másik dolog, hogy ne vigyél haza addig udvarlót szerintem, amíg nem komoly a dolog.
És ne add fel..Ismerkedj , előbb utóbb találsz majd normálisat!
Nem szabad leragadni egy ilyennél.
Egyértelmű, hogy aki már ilyen rövid idő után kimutatta a foga fehérjét, au ennél csak sokkal rosszabb lesz idő után.
Elég erős a gyanúm, hogy ennek a férfinak az életében nem volt még hosszabb kapcsolata, biztos nem sokan viselnék el.Ilyen személyiséggel nem csoda..
Iszonyúan bunkó volt és ez tényleg rosszabb lesz.
Tényleg bunkó, de neked így is megfelel.
Nem?
Hiszen vele vagy.
Ki kéne rakni ezeket a hozzászólásokat, ilyen egyetértés talán még nem is volt gyk-n.
A többiek mindent elmondtak, nem tudnék mit hozzáfűzni életed választottjához. Az a fajta, amelyik agyontapossa az önbizalmadat, hogy ő jobban érezze magát. Erős a gyanúm, hogy nem túl életképes egyébként...
tapló
gyökér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!