Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is bunkó viselkedé...

Szerintetek is bunkó viselkedése volt a páromnak?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt a párommal és elérkezettnek láttam az időt, hogy bemutassam anyumnak. Egy hétvégét nálunk töltött, tényleg kinyaltuk a s...ét, anyu sütött, főzött neki mindenféle finomságot. De minden ételt irtóra megkritizált, szerencsére anyu nem hallotta, de elég durván leszólta a főztjét, hogy ő neki teljesen más ízvilága van és hogy ez milyen szar. A pizzára is olyanokat mondott, hogy ha egy étteremben így tálalnák, visszab...ná a szakácsnak és ehhez hasonlóakat. Úgy nyámnyogott minden falatnál, mintha pisztolyt tartanánk a fejéhez és úgy kéne ennie. OK, hogy nem ízlett neki, mondjuk érdekes, hogy egyik étel sem, na de ilyet tiszteletből sem mondok, hogy szar. A végén mondtam, hogy örüljön neki, hogy egyáltalán vendégül láttuk, nemhogy így lekritizálta a kaját. De erre nem szólt semmit. Másnap délelőtt meg úgy ment haza, hogy még csak el sem köszönt anyumtól. Anyu persze megharagudott rá, hogy ekkora bunkó gyereket rég látott.

2017. máj. 10. 12:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%
És arra mit válaszolt a pasas, hogy el sem köszönt anyádtól? Azt is arra fogja, hogy nem az az ízlése?
2017. máj. 10. 14:48
 32/63 anonim ***** válasza:
93%
Illetve hogy ha nem ízlik vmi, kulturáltan is el lehet mondani? (meg a másik, hogy miért gondolja azt, hogy az ő ízlése a JÓ? párom sem szereti, ahogy anyu meg én főzöm a paprikáskrumplit, de kulturáltan el tudja mondani, nem úgy, hogy bmeg, ha kihozná a pincér, utánadobnám stb.)
2017. máj. 10. 14:50
 33/63 anonim ***** válasza:
100%
A párod nem akart jó benyomást kelteni a szüleidnél, ami azt jelenti nem tervez veled hosszútávra, nem érdekli sem a szüleid, sem a te véleményed, tiszteletlen, bunkó. Nem gondolom, hogy szeret téged, még most menekülj.
2017. máj. 10. 15:00
 34/63 A kérdező kommentje:
Ő hívott ma fel telón, én szóvá tettem a hétvégét, de kár volt, mert csak a sajátját szajkózta. Azt tudni kell, hogy tanult szakácskodni, mégsem abból él, de hát akkor is így viselkedni :/ Nemhogy bocsánatot kérne, még jobban fújja, hogy minek tagadja le, ha nem ízlik neki, ő bármikor megmondja bárkinek, ha nem az ő ízlésének van készítve. Anyutól meg azért nem köszönt el, mert ment a vonata és nehogy lekésse...
2017. máj. 10. 15:03
 35/63 anonim ***** válasza:
93%

Az én exem is UGYAN EZ VOLT.

De én később kib.sztam mint macskát sz.rni.

Az ilyen örüljön hogy kapott enni.

Szabadulj tőle minnél hamarabb...jobban jársz,nekem elhiheted.

2017. máj. 10. 15:08
 36/63 anonim ***** válasza:
85%
Te figyu, nem Ákosnak hívják??:D volt egy ilyen ismerősöm.
2017. máj. 10. 15:14
 37/63 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, ez az, keresd csak a mentségeket neki. Ha már az elején belejösz, könnyebb lesz majd az erőszakoskodásaira, a lenézésére, az egoizmusára is mentségeket találni.

Hidd el, hogy te vagy a sz@r ember, az alávaló, a semmitérő, meg persze az anyukád, a szüleid is, és csak azt kaptátok, amit megérdemeltek!

Válj bántalmazott, sarokban kushadó nővé, ha ennyi eszed van!

Anyukád főztjét szerintem majd azután kritizálja a srác, miután ő is meghívta anyukádat, főzött rá és vendégül látta!

Amúgy nagyon pocsék duma, hogy a vonatához menet valakinek nincs fél perce rá, hogy elköszönjön a vendéglátóitól. Egy egészséges fiatal férfi lazán behozza ezt a fél percet, maximum nem sétál, hanem fut egy utcányit...

De te csak keresd a kifogásokat, mentegesd magad előtt, hajrá!

2017. máj. 10. 15:31
 38/63 anonim ***** válasza:
79%

Én is ismertem egy ilyen férget, az is Ákos volt. :D

Úgy látszik a retardáltakat Ákosnak hívják. :D

2017. máj. 10. 15:32
 39/63 anonim ***** válasza:
93%

Jól van, de azt tudd, ha én lennék az anyukád SOHA a büdös életbe nem tehetné be a lábát a hazamba, és pont.

Az, hogy te elcs.szed az életedet egy ekkora a bunkóval, a te bajod, de én nem asszisztálnék hozzá.

2017. máj. 10. 15:33
 40/63 anonim ***** válasza:
91%

"Anyutól meg azért nem köszönt el, mert ment a vonata és nehogy lekésse..."

Képzelem... Ott ült nálatok, nyugodtan, egyszer csak felpattant, hogy "jaj, hát már meg nem indul a vonatom?" és elviharzott? Ilyenek ezek a vonatok. Hirtelen, minden előjel nélkül csak úgy elindulnak, az ember meg nem győz rohanni.

Gondolom azért tudta előre, hogy melyik vonattal szándékszik eltávozni, így igazán lett volna ideje elköszönni.

Ez csak kifogás.....

2017. máj. 10. 15:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!