Másnak is ilyen az anyós/após? Mit lehet ezzel kezdeni?
"egyszerűen 5 perc múlva felforr az agyvizem, és volt hogy addig nem ehettünk náluk azt amit akartunk amég nem ettünk levest."
Nem tudom, hogy téged honnan szalajtottak, hogy neked ez az évezredes étkezési kultúra merőben szokatlan, de kulturált helyeken a levessel kezdődik az étkezés, nem pedig a desszerttel.
Vendégként meg pláne nem vágunk pofákat, hanem megköszönjük -ha ilyen ellenszenves létedre is- kapsz enni.
12 na álljunk meg egy kicsit..!
Miért segítsek az anyósnak apósnak, amikor az anyós egy közös fürdőzést se engedett meg, szó szerint miközben fürdtünk ki zavart minket hogy elobb vele ezt meg kellett volna beszélni, mégis miért? Miért olyan nagy baj hogy ketten furodtunk, CSENDBEN? es tenyleg csak fürdés volt..Vagy miért segítsek neki amikor olyat mondott a fiának mikor veszekedtek:”bárcsak meg se születtél volna”. Egy anya akármilyen veszekedés kapcsán akármilyen gyereknek mégis hogy mondhat ilyet? Vagy miért segítsek ha pl el kellett volna minket vinni annak idején kocsival valahova nem vitt el azért se..így hat mentünk busszal vagy az én apukám vitt el minket mindig. Esőben, hóban arra nem volt képes hogy elvigye vagy elhozza a munkából a fiát, az se érdekelte hogy szét fagy a biciklin, de ha busszal is ment onnan sokat kellett sétálni..pedig nem dolgozott, raert volna és keret is lett volna rá, mert ő is állandóan kocsival maszkalt minden fele, csak épp arra nem amerre a fia jár.
Vagy amikor szinte sose főzött nekik, ritkán akkor is mirelit kaját, de olyan is volt hogy megette a hutobol az egyik kajat és kifizetette vele..a saját gyerekével..
Vagy az após, amikot Leszólt engem mert gyárban dolgoztam, vagy olyanokat mondott hogy nem kell rám sokat költeni nekem is van pénzem, vagy akárhová elvitt minket vissza hallottuk néha ha pl nem tudott neki egyből ugrani a barátom..vagy amikor úgy beszél a saját fiával mint egy kutyával, mert ő beképzelt nagyképű fsz, és mer van egy szr vállalkozása azt hiszi megteheti hogy így beszéljen
Én voltam az akit lepontoztak, akinek ilyen megkeseredett életű” anyósa,apósa”.
Tehát ilyen embereknek mégis miért kene segitenem??!
Segítenék ha legalább olyan emberek lennének mint az én szüleim. Ahogy nekik is segítek.. meg a mamajanak is ha kell, vele beszélgetek is, megszoktam kérdezni mosogassak e de sose engedi.. ő legalább normális.
Megoldás: nem mész oda, máshol találkoztok/ összeköltöztök. A saját konyhádban annyit és akkor sütsz, amikor csak akarsz, garantáltan nem leszel útban senkinek.
Szerintem anyósék kicsit túltolják a kontrollmániát nálatok, de ebben a párod is ludas, hiszen neked kellett elmagyarázni neki, hogy álljon ki saját magáért. Nekem annyira fura, hogy felnőtt embereknek ez nem evidens.
Erre szoktam mondani, hogy két nő, nem fér meg egy konyhában :D
Viccet félre téve, azért Neked is van igazad, de anyós jelöltnek is.
Ha a saját házamban, valaki "idegen" (annak számítom a nem gyerekem, gyerekem párja stb) sütőgetni akarna, bizony nagyon nem örülnék. Hiába, tesz rendet maga után, tisztít ki mindent, az nem olyan amit én csináltam, hisz magam tudom milyen alaposan (vagy nem alaposan) ténykedtem, de a másikról nem tudod, hiába bizonygatja, hogy baktérium mentesre sikált mindent, nem hinnék.
De az hogy, irányítják a fiút az nincs rendben :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!