Megkérnétek anyóst erre?
Figyelt kérdés
Ma született meg a kislányom. Felhivott, mondta ha haza megyünk akkor jön. Hozza a másik unokáját is. Én viszont anyósomat és apósomat szívesen fogadom ha úgy van, de egy 4 éves gyereket nem. Ki tudja miket hordozhat magában amire egy 3-4napos babának nincs szüksége. Különben is, ugyanolyan unokája, kicsit otthon lehet hagyni. ( ő a kedvenc unoka és szeret a mamájáék lenni azért jegyzem meg hogy van neki is anyukája)2017. aug. 9. 16:30
1/36 anonim válasza:
HA a szülök tudnak a gyerekre vigyázni (nem a mamánál van a szünetben, mivel a szülei dolgoznak), akkor megkérheted, ha nem tudja másra - a szüleire - bízni, akkor problémásabb lehet. Lehet, hogy okosabb lenne, ha a párod beszélne vele erröl.
2/36 anonim válasza:
Szerintem megkérheted, de lehet, hogy megsértődik. . Jár oviba az unokateso? Mert ha nem, akkor én úgy gondolom nem igazán hordozhat betegséget. Természetesen nincs kizárva, de ha nincs semmi baja, akkor ez az egész ebben a formában kicsit túlzás!
3/36 A kérdező kommentje:
Persze hogy tud vigyázni rá, van még két kisebb testvére akikkel gyesen van
2017. aug. 9. 16:35
4/36 anonim válasza:
Dehogy kérném meg. Szólnék a férjemnek, hogy intézkedjen.
5/36 anonim válasza:
Miért négyes, neked nincsen szád?
Vagy csak annyira fosol anyóstól? :D
Kérdező: megkérném, persze.
6/36 anonim válasza:
Igen én megkérném akkor mikor legközelebb beszélünk.
Nekem nagyon zavaró lett volna ha egy 4 éves gyerek ott "lábatlankodik" ilyenkor körülöttünk.
És persze lehetséges h egy nagyobb vitát is megelőzöl ezzel: mert lehet h a lányka felakarja venni a picit, te meg nem szeretnéd h az újszülöttet egy 4 éves tartsa.
7/36 anonim válasza:
A négy éves gyerek nem igazán hordozhat több betegséget mint a felnőtt látogatóid. Erre gondoltál már?
8/36 anonim válasza:
Képzeld 5-ös, van szám, mondjuk pont nem arra használom, hogy az anyósommal beszéljek, mert nem tartom vele a kapcsolatot. Viszont ez egy kényes kérdés, jobb ha a saját gyereke kéri meg. Sok későbbi problémát megelőzhetnek vele. Fordított helyzetben nekem nem esne jól, ha az én szüleimnek a férjem mondaná.
9/36 anonim válasza:
Agyrém, hogy valakinek szülés után a gyakori a legfontosabb.
10/36 anonim válasza:
Le lehet pontozni, ettől még igaz hogy a felnőtt látogatóid is simán behurcolhatnak a babához bármilyen fertőzést. Ha azért nem akarnád hogy ott legyen a négy éves, mert az feleslegesen fárasztó számodra mikor már úgy is kimerült vagy, azt megérteném. De ezt az indokot nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!