Ti milyen gyakran látogatjátok/látogatnátok anyóst, aki egyedül él?
Ez a dolog nagyban függ a földrajzi távolságtól. Nekem anyukám él egyedül,hosszú évek óta (szüleim elválltak )Mi Budapesten éltünk ,anyu Borsod megyében ,átlag 2 havonta találkoztunk ,vagy mi mentünk ,vagy ő jött ..jelenleg is ugyanez a helyzet ,annyi különbséggel ,hogy külföldre költöztünk 9 hónapja ...innen 3,5
havonta találkozunk kb . Egyébként visszatérve rátok ,a heti egy alkalom bőven jó ...annó nagymamámat gyerekkoromban mi is heti egy alkalommal látogattuk ,vasárnap .
Attol fugg, milyen a kapcsolat.
Ha jo valakivel a kapcsolatod es szereted, nem statisztika meg matek alapjan talalkoztok, hogy legjobb baratno heti 1, kozepes barat havi 2, stb....
Ha ferjed szereti nagyon, ES nem lakik messze a Mama, mehetne felolem akar heti 2-3 alkalommal is, de ha CSAK gyermeki kitelessegbol neha ranez de nincs jo kapcsolat, akkor heti 1 eleg, en oedig csak parhetente tartanek vele.
Tehat szerepet jatszik a tavolsag es az egeszsegi allapot is, mert ha egeszsegugyileg rendben, es nem is nagy a szeretet, akkor akar a heti 2 is okes lenne.
Tehat ez tobbtenyezos dolog.
Szerencsére messze költözött, igy havonta egyszer.
Míg itt lakott a közelben a férjem ment hozzá hetente többször, de abból gyakori összezörrenés volt köztünk, mert állandóan pénzt kért anyós, meg állandóan azt akarta hogy aludjon ott a férjem.
Mi heti egy alkalommal megyünk,hétvégente.
Nálunk már van gyerek is,2 éves.
A párom eleinte szerette volna sűrűbben, de én nem akartam (okkal), igy maradtunk a heti egy alkalomban.
A párom naponta látogatja,munkából egyenesen megy oda max fél órára,aztán haza.
Hetente elviszi bevásárolni is,hiszen egyedül él és már kicsit beteges is.
Bőven elég a heti egy alkalom nálatok is.
A férjed meg nyugodtan menjen,ha kevesli ,de te nem vagy köteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!